IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

SEGMEN RAYA BERSAMA MAMAMYJA

 

segmen baju raya dari blog mamamyja klik link tersebut ja kalau nak join

mehh nak cerita sikit tentang baju raya ana nie..
muahahaa..ok ana sebenarnya xambik gambar pun di pagi raya maklum la raya kat umah mertua..bz betui la..sempat tangkap pic anak2 ja sekeping dua..huhuu rasa erkk..rasa xbest la kan..ok ni pic di ambik ketika tempat keja buat jamuan hari raya..dah raya ke 8 rasanya baru ada pic baju raya muhahah nasib la badan..ok baju ni ala dress or jubah ya..memandangkan ana sekarang berbadan dua utk anak ke 3 baju ni ana jdkan baju raya,baju seragam tempat keja dan baju pakai harian muhahhahah 3 in 1..ok kan semua sekarang ni kena pikir nak jimat ja..barang semua mahai..upah saja pun dah rm70 kain rm50 so total= rm120..
baju yang ana buat ni mesra menyusu hihii n mudah utk ambik wuduk gitu...lagi satu warna baju ni adalah warna kegemaran ana MERAH..oooo suka sangat..suka tak tergambaq rasanya..sampaikan anak dara ana pun nangis2 minta si ibu ulang pakai baju ni..n tak kasi kita pakai baju warna lain alahai anak..huhuu..
sabar jer la...


 Tarikh Segmen : 30 Julai - 31 Ogos 2015
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "SEGMEN RAYA BERSAMA MAMAMYJA "

tahniah, bila bersalin tu??
ok per, cantik baju rayanyer.. hihik
good luck ya

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top