IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Koleksi SweetMuslimah Tengah Buat Sale


Hasil carian imej untuk pantun raya haji


Beli tepung gandum di kedai asabella
Buat kuih bengkang di rumah cik leha
Patut la lembu,kambing dan kerbau cuak gila
Rupanya Raya Haji Aidiladha dah dekat la

 SweetMuslimah.com

hihiii apa lg.. baju raya utk aidiladha dah beli belum..kalau belum jom terjah 
koleksi baju di SweetMuslimah tengah buat sale ni..huhuu

SweetMuslimah ada membuat Clearance Sales.
Rugi sangat jika tidak mendapatkannya.
Klik jer link ni dan buat pesanan SweetMuslimah
Produk disini sangat2 berkualiti dan sangat berbaloi.
Tak seperti baju muslimah di luar yang nipis dan panas.
Pada harga Clearance, kita boleh dapat dengan harga sangat murah.



Klik dan buat pesanan online sekarang
SweetMuslimah

Oh ye, kat sweetmuslimah ni kene cepat. sebab stok dia sangat2 cepat sold out. ;)

jom kita tengok koleksi dia yg cun melecun tu..

 "SweetMuslimah menyediakan pelbagai produk Jubah Muslimah yang cantik dipandang, selesa dipakai, menawan di hati serta mematuhi Syariat.

Di antara produk yang ditawarkan ialah:

Koleksi Jubah 
Cotton Produk
 Qirani Produk Mutif
Produk Ukhti Koleksi Sweet
 Produk Jannaty
 Koleksi Tudung
 Produk Kanak-Kanak 
Skirt Labuh"

 Baju Muslimah

 Baju Muslimah
 Baju Muslimah 
 Baju Muslimah 

koleksi baju untuk kanak-kanak


 Baju Muslimah

 Baju Muslimah
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Koleksi SweetMuslimah Tengah Buat Sale"

koleksi baju-baju muslimah yang patut didapatkan oleh wanita dan perempuan muslimah....

semua wanita dan perempuan muslimah di luar sana wajib memakai pakaian-pakaian yang menutup aurat...

Cantik, boleh juga pergi usha-usha kat sweet muslimah ni

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top