IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Contest Review Lynk.my 2015


ayuh kayuh jgn idak
kayuh sampai hujung dunia
mai nk bg link
untuk join contest Lynk.my kita


Merupakan satu pemendek url atau senang cakap url shortener yang mana kawan2 boleh pendekkan url blog, website, facebook link, status link, video link, atau apa-apa sahaja link dan url kawan2 kepada se pendek mungkin.

Ia sangat bagus kerana menjimatkan aksara dan ruang. Antara yang paling kerap menggunakan url shortener adalah Twitter di mana ia mempunyai limit aksara yang sangat kejam. anda tak boleh tulis panjang-panjang macam status facebook. Maka, Twitter akan shortlink kan tweet kawan2
  • dan banyak lagi sebenarnya yang boleh anda pendekkan URL yang anda mahukan. Ia akan membuatkan pelawat tertanya2 tentang link anda. tetapi juga mungkin akan menyebabkan kes security. Namun begitu, usah risau kerana lynk.my adalah shortener url yang di jamin 100% selamat.

Fungsi Lynk.my

Lynk.my akan memendekkan url yang panjang yang kita mahukan. Bezanya, link yang pendek itu akan mewajibkan para pelayar untuk tengok iklan dahulu sebelum boleh tengok website / link yang kita mahukan. Makanya di sini, lynk yang kita pendekkan tadi boleh digunakan untuk menambahkan pendapatan kita sendiri.
Jana Duit Poket Online dengan Lynk.my
Jika anda adalah adalah seseorang yang rajin online dan mahu menjana pendapatan secara online, Lynk.my adalah salah satu daripada platform yang boleh anda pilih untuk menjana pendapatan anda. Misal contoh sekiranya setiap 1 klik yang datang daripada Lynk.my, anda akan mendapat sekurang-kurangnya 1 sen.
Bayangkan jika anda mempunyai 100 orang yang klik ke atas lynk anda. anda akan dapat rm1.00 . itu jika setiap klik di kira 1sen. jika nilainya 5 sen? 10 sen? sudah pasti anda masyuuuukk.
Kawan2 boleh mendaftar sebagai Publisher jika kawan2 mahu menjana pendapatan online. Daftar Sini.

Beriklan Dengan Lynk.my

Sebaliknya jika anda mahu beriklan dengan Lynk.my bagi mempromosikan produk atau barangan anda. Anda boleh mendaftar sebagai Advertiser. Banyak kebaikan yang bakal anda dapati melaluinya. Salah satu daripadanya. Produk anda akan lebihrecognized oleh orang ramai.
Anda boleh>>> daftar di sini 


Merupakan sistem seperti 8share dan nuffnang juga la prosesnya..

iaitu:
ada

Publisher


Advertiser



sebagai

Publisher:




sebagai
Advertiser


anda boleh memilihan antara 2 di atas sekiranya ingin mendaftar


Terperinci tentang Peraduan dari Lynk.my 2015 adalah seperti berikut..

rugi kalau u all tak rebut peluang yang ada di depan mata ayuhh cepatkan jari anda utk menaip muhahha hadiahnya cukup menarik

Semua hadiah adalah dalam bentuk wang ringgit Malaysia yang akan dimasukkan terus ke akaun pemenang. ( No akaun dan bank pemenang perlu diisi ketika mendaftar di lynk.my )


·        TOP lynkUNDI
Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100

 ·        TOP SEO
Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100

 ·        TOP CREATIVE
Tempat Pertama - RM1000
Tempat Kedua - RM500
Tempat Ketiga - RM200

·        Giveaway penyertaan ( sponsored by ikedaikami )

nak detail lg klik Contest Review

Pertandingan berlansung selama lebih kurang DUA bulan, bermula pada 27 Oktober 2015 sehingga 27 Disember 2015. Pihak penganjur mempunyai hak untuk melanjutkan pertandingan jika perlu.

pstt minta KLIK dejat undi ana ya
Tq U all
v
v
v

UNDI LAH ANA





Bagikan :
+
Previous
Next Post »
29 Komentar untuk "Contest Review Lynk.my 2015"

Nonie pun join contest ini. Jangan lupa klik ini juga
http://lynk.my/gVG

Semoga berjaya di contest review Lynk.my yang lumayan ini

Assalamualaikum

MYiDEAKiNi jalan-jalan dari kontes yang sama
Anyway Good Luck yer...
Contest Review Lynk.my 2015

Jangan lupa klik ni juga yer--->LynkUNDI

This is second of last blog for visit.. stay try :)
↯ http://lynk.my/3sC

Menarik penerangannya.. Semoga berjaya.. Dari segmen yang sama jugak..

Selamat bersaing dan semoga berjaya dalam contest ini...

Artikel review lynk.my yang menarik siap ada banyak gambar lagi tu..semoga berjaya dalam contest ini

Goodluck untuk menang dan jangan lupa undi saya juga Contest Review lynk.my

good luck..
Fidah singgah dan support sis..
fida pun dah join dah

Hmm tak perasan samada dah singgah sini belum .. apapun goodluck untuk contest review lynk.my 2015 ini.

insya allah bersaing secara sihat

belum lagi tq datang singgah blog yg simple ni

Moga Berjaya dalam contest review lynk.my 2015 ni ya nor! Jemput singgah blog saya nanti ya..

Good luck Sis Nor.. Aya pun join juga.. Doktor Blogger mencuba nasib..hehe

Jemput ke sini: Contest Review Lynk.my 2015

Semoga berjaya.. sungguh menarik contest review Lynk.my 2015.

Mau tanya nih link.my apa bisa di jadikan backlink blog/website bagus apa nggk ya.? Menurut saya seperti adf ly kurang bagus menjadi sumber backlink.

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top