IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Nak Simkad ONEXOX PERCUMA

alahai syok juga nohh kalau diberi simcad free u all tak mau ka..hihiii rugi ooo benda free ana tak war2 kann..jom kita terjah di sini >>Simkad Free haha mana taw ada rezeki u all..bila dah guna ada pengalaman u all boleh join contest seo..hadiahnya juga sungguh lumayan memikat hati..rezeki kita mana nak taw kan..


ok kawan-kawan
ana nak habaq kat u all keistimewaan simkad ONEXOX ni adalah seperti berikut :-


1. Kadar panggilan murah & MENJIMATKAN. 

2. Tempoh sah dilanjutkan ke 28 BULAN JIKA ANDA KEKALKAN NO LAMA ANDA @ no baru onexox dengan syarat tambah nilai sekaligus rm50 dalam masa 30 hari selepas pengaktifan nombor baru dan tarikh ini bukan statik ia bergerak ke depan mengikut nilai top up anda.

3. FREE SMS setiap bulan sehingga 1800 sms setahun.
4. Data plan yangg murah dan laju
5. Tak perlu maintain, nak pakai topup la... 
6. Dapat pahala & topup free sebab bila anda mengajak kawan-kawan anda kearah PENJIMATAN dalam program User Get User.Ganjaran 5% setiap tambah nilai. Itu pun Jika anda mahu mengajak rakan,tak ajak pun anda dapat berjimat juga.
7. n banyak lagi, tapi.........

Yang paling utama, produk RM10 ni tidak menzalimi anda!!! DIJAMIN Tiada pay per use data dan program program yang menyedut kredit secara halus.Kredit anda selamat dari ditipu.Memang banyak berlaku pemotongan kredit oleh telco gergasi tanpa kerelaan pelanggan.Adakah anda rela sering ditipu?

untuk maklumat terperinci boleh terjag blog di bawah ni ya


Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan boleh hubungi beliau menerusi:
  • Whatapps : 011-38221589
  • SMS : 016-5425547
  • email: nuargto[at]gmail.com
  • Blog: coretananuar.com
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Nak Simkad ONEXOX PERCUMA"

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top