IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Pengalaman Bersalin Anak ke 3

waduhh waduhh sudah masuk 2 bulan baru rasa nak mencoret saat melahirkan anak yg ke 3..hihiii maklum la masa begitu pantas..dan jua masa itu emas..betul dak sahabat blog ana..ok la kawan2  semua..ana dijangka bersalin 31.08.2015 haa kalau betui la tarikh ni wa best siot bukan senang ooo nk dpt anak MERDEKA..tp mungkin dah ketentuan allah swt kan..akhirnya 8.09.2015 baru anak ke tiga ana nk tgk dunia MALAYSIA ni hihiii...

kalau tgk tarikhnya due terlebih seminggu sudah nk melahirkannya pun kena letak ubat bawah n air dulu baru ada pembukaan serviks kalau tak masih lagi membawa si dia kehulu kehilir..alhamdulillah juga la sakit bersalin utk yg ke tiga sama seprti kakaknya yg sulong sekejap sahaja..masuk pukul 11 kui 12.45 lahir la baby boy yg sado seberat 2.9kg..yg mana ana nama kan dia 

MUHAMMAD AISY AQRAM MAZHAR

now dah 70 hari sudah dia..sekarang dia dh mula ketawa n senyum2 
alahai manis ja rasa..

alhamdulilah juga dari mula hamil sampai sekarang aisy kurang membuat ragam..malam ja tdo sampai siang pagi..subuh baru dia jaga..hihii kita lahirkan yg ni di 

HOSPITAL ANGKATAN TENTERA LUMUT

anak last dgn navy..dan bersyukur dpt pulang n bertukar di kg halaman sendiri..

ALHAMDULILLAHH



Bagikan :
+
Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Pengalaman Bersalin Anak ke 3"

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top