IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Buku Keluaran Terbaru Syira Lokman Serenity

Alhamdulillah kecik ja dunia ni..ramai pulak yang berkemahiran menerbitkan buku hasil air tangan sendiri antaranya adalah seorang blogger juga iaitu Blogger Syira Lokman.
Beliau merupakan pelajar Kaunseling Universiti Malaya,Advertising copywriter serta vendor pakaian di instagram @zmar_apparel_shoppe
Judul Bukunya adalah SERENITY merupakan gaya penulisan yg bermotivasi santai gaya puisi dan monolog hati

Tajuk:Serenity
Penulisan:Syira Lokman
penerbitan:Komrad Buku
Harga:RM20 
(tidak termasuk postage)


Insya Allah Buku ini merupakan buku yang terbaik pada tahun 2016 akan datang.
Sekiranya ingin melihat apa bicara rakan-rakan yang sudah memiliki buku SERENITY ni boleh la klik



Sahabat-sahabat ana yang teringin membaca buku ni boleh lah berhubung dgn empunya diri di 
laman sosial berikut..rugi tak beli banyak manfaatnya..

Email : syiralokman21@yahoo.com.my

Penjualan buku ini hanya melalui online sahaja disebabkan belum lagi masuk atau di pasarkan di mana-mana kedai buku
anda boleh oder di link berikut 
Nak buku dipos terus ke rumah anda ??? 

order secara online http://tinyurl.com/OrderBukuKomrad atau whatsapp je 0162093151.

 Taip : TAJUK/KOD BUKU KUANTITI NAMA PENUH ALAMAT 

Korang juga boleh order dengan klik link bookcafe

Follow @komradbuku untuk order buku SERENITY^_^


#serenitysyiralokman #komradbuku #blogsyiralokman #supportsyiralokman #bukusyiralokman #serenity #bukumurah

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Buku Keluaran Terbaru Syira Lokman Serenity"

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top