IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

First Segmen : Mini Giveaway By Si Chubby

http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/first-segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html
KLIK BANNER KALAU NAK JOIN


3 ORANG PEMENANG sahaja aku pilih and hadiah rahsia tu memang takkan menghampakan korang semua :) If and if je la , if ramai join maybe aku jadikan kepada 5 PEMENANG sebab hadiah ni bukan 3 je hahaha .

IMPIAN ANA

Aku membina harapan yang kekeringan dan
kekosongan
Dijiwa yang tandus dan kudus
Aku melayari sejuta impian
Dilautan yang tiada berpesisiran
Aku mencipta beribu angan
Dan melarik mimpi indah
Namun kekosongan
Disudut setenang ini
Sebenarnya tersembunyi
Tiada siapakan mengerti
Bisa memahami
Gelojak perasaan yang semakin bercelaru
Tanpa jemu
Bersama cebisan harapan dan iman
Bersalut senyuman dan impian yang kularik
Kugagahi langkah demi untuk sebuah
perjuangan..melewati
hari-hari yang kutinggalkan sepi…

.Impian ana Pada tahun ni insya allahh ingin menjadi seorang ibu yg RAJIN muahaha
usaha yang perlu untuk mencapai impian ni hanya dengan bangun awal serta membuat persiapan dari segi fizikal dan mental yang sihat amin insya allah
kalau masih xdpt lagi ana kena ingat allah selalu lah muahahaa..sebab keluarga adalah yang UTAMA..

ana tag

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
15 Komentar untuk "First Segmen : Mini Giveaway By Si Chubby"

Terima kasih join segmen GA Zie :D Senarai peserta dah di update . Jangan lupa blogwalking ye :)

http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-first-segmen-mini.html

Terima kasih join segmen GA Zie :D Senarai peserta dah di update . Jangan lupa blogwalking ye :)

http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-first-segmen-mini.html

Amiin~ smoga berjaya jadi mak yang baik. nanti boleh tuntut ilmu dgn akak. hehehe

sy singgah yer.. dr segmen yang sama.. :D

wah , semoga menjadi ibu yang penyayang kepada keluarga . :)
nanti kalau selalu masak , jemputlah ain dtg rumah.hahhaa.

boleh datang jgn tak datang

semoga berjaya
cik belbel pun join !
http://blogcikbelbel.blogspot.my/2016/01/segmen-mini-giveaway-by-si-cubby.html

Semoga menjadi ibu yang gagah :)

http://akhalilah.blogspot.my/2016/01/segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html

#717

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top