IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016
KLIK BANNER KALAU NAK JOIN

2016
merupakan tahun yang sangat mencabar bg ana..bukan apa tahun ni ana sowang jer bekerja kan..suami dah selamat berhenti berkhidmat selama 13thn dgn tldm ..so ana lah yg akan menangung segalanya buat sementara waktu..memandangkan duit saguhati dia lambat lg dpt..huhuuu kena la hidup berjimat cermat..nasib la dpt blk duk kedah kg sendiri..kalau duk kuala lumpur la yaallah memikir oo..huhuu taak sanggup rasanya dgn keadaan ekonomi sekarang barang2 pun mahai..anak2 pun semakin membesar demand saja..

tahun ni juga kalau boleh ana nak buat side income online lebih sikit dari yg biasa insya allah..semoga allah permudahkan niat ana ni..
yang penting dgn berblog ni ana dapat menjalin ukhwan dan silaturrahim sesama umat allah amin..
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
17 Komentar untuk "Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016"

sama la anum pun ada dalam segmen nie

saya juga join...segmen ini...jemput singgah ya....dan saya follow blog ini...

Hi.. singgah dari segmen yang sama. Good luck. Dah follow ya :-)

http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Selamat berjaya pada tahun 2016. Terus suksess

good luck..

jangan lupa singgah ye
http://qasehederra.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

salam perkenalan..
singgah dari segmen yg sama..:)

Salam ..datang dari segmen yang sama..good luck..

http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

all the best for this year

http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Saya orang kedah ^^ singgah dari segmen yg sama :) all the best kak utk tahun nih . Jmput singgah rumah http://kimchaa.blogspot.my

Terima kasih sebb sudi join segmen yang saya anjurkan .. harap sedikit sebanyak membantu ye...

All the best dalam dunia blog Malaysia.
Oh ya blog ni macam ada yang tak berapa nak siap lagi ni .. huhu

Pakar SEO Malaysia

Assalamualaikum... BW segmen, follow sni kalau blum follow..
http://lorong-cinta.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Singgah, joint segmen yang sama.

Semoga berjaya .

http://www.rolandjb.tk/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

follow sini 717 dari segmen yang sama http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top