Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Monday, January 04, 2016
Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016
KLIK BANNER KALAU NAK JOIN

2016
merupakan tahun yang sangat mencabar bg ana..bukan apa tahun ni ana sowang jer bekerja kan..suami dah selamat berhenti berkhidmat selama 13thn dgn tldm ..so ana lah yg akan menangung segalanya buat sementara waktu..memandangkan duit saguhati dia lambat lg dpt..huhuuu kena la hidup berjimat cermat..nasib la dpt blk duk kedah kg sendiri..kalau duk kuala lumpur la yaallah memikir oo..huhuu taak sanggup rasanya dgn keadaan ekonomi sekarang barang2 pun mahai..anak2 pun semakin membesar demand saja..

tahun ni juga kalau boleh ana nak buat side income online lebih sikit dari yg biasa insya allah..semoga allah permudahkan niat ana ni..
yang penting dgn berblog ni ana dapat menjalin ukhwan dan silaturrahim sesama umat allah amin..

17 comments:

  1. sama la anum pun ada dalam segmen nie

    ReplyDelete
  2. saya juga join...segmen ini...jemput singgah ya....dan saya follow blog ini...

    ReplyDelete
  3. Hi.. singgah dari segmen yang sama. Good luck. Dah follow ya :-)

    http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  4. Selamat berjaya pada tahun 2016. Terus suksess

    ReplyDelete
  5. good luck..

    jangan lupa singgah ye
    http://qasehederra.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan..
    singgah dari segmen yg sama..:)

    ReplyDelete
  7. Salam ..datang dari segmen yang sama..good luck..

    http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  8. all the best for this year

    http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  9. Saya orang kedah ^^ singgah dari segmen yg sama :) all the best kak utk tahun nih . Jmput singgah rumah http://kimchaa.blogspot.my

    ReplyDelete
  10. Terima kasih sebb sudi join segmen yang saya anjurkan .. harap sedikit sebanyak membantu ye...

    All the best dalam dunia blog Malaysia.
    Oh ya blog ni macam ada yang tak berapa nak siap lagi ni .. huhu

    Pakar SEO Malaysia

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum... BW segmen, follow sni kalau blum follow..
    http://lorong-cinta.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  12. Singgah, joint segmen yang sama.

    ReplyDelete
  13. Semoga berjaya .

    http://www.rolandjb.tk/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  14. follow sini 717 dari segmen yang sama http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

Powered by Blogger.