Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Beauty Stuff Giveaway by Sally Samsaiman

klik banner kalau nak join

"Kenapa Sally perlu berikan barangan SimplySiti @ Nature Republic kepada saya..
kerana  ana belum lagi ada koleksi produk simplySiti +Nature Republic  yang ohsemm tu..sesekali nak juga mencubanya maklumla ada nak kasi free muhahah tapi kalau ana yg bertuah la..kan kan kan..

Hasil carian imej untuk SimplySiti

hadiahnya


Mula :16hb Mac 2016 (8.00am) | Tamat : 26hb Mac 2016 (8.00pm) 

6 comments:

  1. as, salam.Bonda singgah dari GA y sama.gudluck:)

    ReplyDelete
  2. good luck jugak :D

    http://kei-join.blogspot.my/2016/03/beauty-stuff-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. Hai..!
    Maaf lambat singgah...Terima kasih sebab sudi join giveaway Sally..Sally baru berkesempatan nak check entri korang..semoga murah rezeki yer nak menang...Jangan lupa datang tgk pemenang kat blog Sally..

    ReplyDelete
  4. Singgah daripada segmen giveaway yang sama :)
    Sorry lambat blogwalking
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/beauty-stuff-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',