IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

5 Perkara Saya Boleh Lakukan Dengan Microsoft Wise Pad W7.


Jauh perjalanan luas pandangan begitu juga dengan gadget terkini tablet atau handfone keluaran Microsoft..Produk terbaru yang akan dilancarkan tidak lama lagi iaitu  Microsoft Wise Pad W7.

Jom lah kita rebut peluang yang ada untuk dimiliki secara PERCUMA dengan menjoinkan diri di

Kontest Blogger - Percuma Microsoft Wise Pad W7 Dari Involve Asia dan Lazada

dengan syarat-syarat seperti berikut:

Kontest Involve Asia Lazada 2016




5 Perkara Tersebut Sekiranya Ana Milikinya Adalah

1. Pembelian Secara Online



Almaklum la sekarang ni hidup semuanya nak Cepat, Pantas dan Mudah aja..dengan RAM 2GB membolehkan ana untuk download software seperti LAZADA,ZALORA dan sebagainya di mana-mana sahaja tak perlu lagi mencari laptop dan pc..dengan adanya

Microsoft Wise Pad W7 4G LTE 16GB Windows 10 

sudah menjimatkan masa ana untuk membuat pembelian..

2.Berselfie/bergambar sebagai kenangan

image

Memandangkan ana mempunyai  3 orang anak so dengan memory yang besar dan 7 inch, Autofocus Camera with Flash: 5MP(Rear) + 2MP(Front) terdapat pada 

Microsoft Wise Pad W7 4G LTE 16GB Windows 10 

membolehkan ana tangkap gambar mereka dengan pelbagai reaksi yang menarik untuk di simpan sebagai kenangan..boleh juga ambik gambar pemandangan yang cantik2 sebagai koleksi sendiri ohhh bestnyer..


3.Melayari Internet Tanpa Batasan




Dunia zaman sekarang tak dak internet tak keruan rasanya kalau nak p mana mesti nak tgk handfone kan so dengan adanya 

Microsoft Wise Pad W7 4G LTE 16GB Windows 10 

ana boleh download software Facebook,Wassup,Wechat,Email dan sebagainya untuk ana melayari internet di mana-mana sahaja maklum lah ia didatangi dengan 
4G LTE + WiFi + Bluetooth 4.0
yang memudahkan untuk kita memilikinya..

4.Bermain GAME yang best


Ohh tidak dengan adanya skrin yang besar dari

Microsoft Wise Pad W7 4G LTE 16GB Windows 10 

baru puas untuk menghiburkan anak-anak dengan memberi mereka bermain game hahha satu tektik/teknik nak bagi anak-anak duduk diam ketika berjalan jauh..kalau tidak mesti mereka ada perasaan boring/bosan Now jom kita milikinya 

5. Kemudahan Sambungan Papan Kekunci secara Bluetooth

Proses menaip yang cepat dan pantas adalah satu teknologi cangih yang ada di

Microsoft Wise Pad W7 4G LTE 16GB Windows 10 

kita boleh sambung dengan papan kekunci yang ada bluetooth maklum la kan jari kita ni kadang-kadang comel ja macam tak puas ja nak taip satu-satu kadang tersilap nombor dan huruf so bila produk ni ada kelebihan ini boleh la kita menaip sambil pejam mata atau menikmati secawan kopi o muhahhaa..

JANGAN LUPA YA RAKAN_RAKAN SEKALIAN
untuk dapatkan

Microsoft Wise Pad W7 4G LTE 16GB Windows 10 di LAZADA



This post is an entry for the InvolveAsia x Lazada MY blogger contest. Microsoft Wise Pad W7 sponsored by Lazada Malaysia and shopcoupons.

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk " 5 Perkara Saya Boleh Lakukan Dengan Microsoft Wise Pad W7."

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top