IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Jualan Raya Di Lazada Dan Sertai Contest yang Di anjurnya


Wahhh Meriahh u all Raya ni sekarang Lazada tengah hebat membuat Promosi Kaw Kaw punya..ha apa tunggu lagi ya Rebutlah peluang yang ada jangan ketinggalan muhahaha..
raya dgn LAZADA di Hujung Jari Anda

JImat masa Jimat Tenaga

ok sahabat maya ana.
kalau ana kan nak shopping 4 barang yang best untuk SAMBUTAN RAYA TAHUN INI iaitu:

PERTAMA


Wahh best ni cantik jer hahha suka taw kalau ana dapt sebiji periuk kukus ni boleh kasi hadiah kat mak untuk kukus ketupat serta boleh ana buat kukus kek jimat ooo dengan pembelian di LAZADA harga dari RM299 NOW hanya tinggal RM109.00 sahaja

KEDUA



Tekkashop BB-101 Genuine Leather Bean Bag 
(Brown) M Size + FREE with polystyrene beads

Hurmm mesti anak-anak ana suka sebab dapat duduk dekat atas Bean Bag yang awesome ni boleh relex2 gitu..mehh nak bagitaw harga Asalnyer RM399.00 NOW harga tawaran hebat dari lazada adalah RM199.99 sahaja

KETIGA


3 Compartment Drink Dispenser



ini sudah pasti ramai yg grab muhahha siap boleh bancuh 3in1 huhuhuu macam2
 air boleh kita saji dekat sahabat2 serta family yang datang bertandang nnt..
tak payah dah nak topup2 air di hari raya nnt..boleh juga digunakan di majlis yang lain 
muhahah nak habaq bagi nohh harga jual di pasaran luar
RM 100 ++ tapi dengan LAZADA harganya adalah RM71.99

KEEMPAT




Periuk yang baru memudahkan ana sekeluarga untuk memasaknya di hari lebaran
 yang akan tiba  so u all nak taw harganya very2 murah sangat dari RM321.00 now
 harganya RM119.00 sahaja..jimatkan dengan membeli di LAZADA..



Perhhh JOm tengok Harga Keseluruhan Barang yang ana akan membeli di LAZADA
 ni Hanya 4 barang di atas tidak sampai RM500 pun dah boleh shopping di sini..

Barang PERTAMA RM109.00 + Barang KEDUA RM199.99 
Barang KETIGA RM71.99 + Barang KEEMPAT RM119.00
 So keseluruhan harganya = RM 499.98 Sahaja



LAZADA sedang mengadakan jualan hari raya besar-besaran. 
Korang boleh shopping pada 21-24 hb ini kerana Lazada akan 
menawarkan diskaun sehingga 92%. Boleh check link ini : 
http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/


Ada 2 step yang korang kena follow : 


1. Korang kena teka berapa banyak kotak Fujifilm di link ini : 


 Jawapan korang akan hantar dalam email berserta link blog. Hint : Dari 1 - 200



2. Tulis 1 entry blogpost tentang apa barang yang korang nak beli untuk family 
korang sempena hari raya ni - 4 barang je dengan budget RM500 .
 Sertakan bersama gambar produk dan link produk.seperti apa yg ana lakukan di atas


5. Kemudian hantarkan maklumat penyertaan ke contest@lazada.com.my
 bersama maklumat berikut denagan subject email "Riang Ria Raya Blogger Contest" : 

1. Berapa jumlah kotak fujifilm 

2. Link blog korang 



Then tunggu je Lazada announce pemenang pada 30 june . 
Cepat-cepat join, contest ni tamat pada 24 june pada pukul 3pm :) 


Kalau korang nak join, boleh check link bawah ni okay : 





Diorang akan pilih, tekaan paling hampir dengan jumlah kotak
 fujifilm tu and artikel paling kreatif. 

Kalau menang, seronoknya raya dengan Instax Camera :) 

All the best! 


Bagikan :
+
Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Jualan Raya Di Lazada Dan Sertai Contest yang Di anjurnya"

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top