IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Neffos C5 Live Fun



Assalammualaikum hai2 kawan-kawan..perhhh beraya dgn handfone baru u all tak nak ka..hahha jom la kita bertukar hp nak tak muahahhaa..syokk kan kalau ada sebiji handfone Neffos C5 Live Fun ni boleh la berselfie dgn keluarga di hari lebaran ni..cantik wehhh owhh jatuh cinta sudah..


Untuk pengetahuan hampa semua produk ni baru lagi di pasaran sekarang ni..harga pun murah sahaja di pasaran malaysia

Harga (Malaysia) Neffos C5 dan C5L bagi ana cukup murah dan berbaloi dengan spesifikasinya yang terbaik woww.

Neffos C5 = RM539
Neffos C5L = RM359.

Neffos C5 :-

smarphone keluaran TP-Link (twisted pair link) yang mana sebelum ini mereka sinonim dengan produk seperti  wireless routers, ADSL, range extenders, routers, switches, IP cameras, powerline adapters, print servers, media converters, Wi-Fi adapters dan power banks.
  • Kini TP-Link yang bertapak sejak 1996 maju setapak lagi dengan mencuba nasib dengan menghasilkan smartphone.

    Beberapa model smartphone mereka sudah berada dipasaran dengan harga yang berpatutan seperti Neffos C5 - Live Fun dan Neffos C5L - Live Smart.


    Kenapa model Neffos C5 diberikan tagline 'Live Fun'?

 ..jom kita tengok apa kelebihan yang ada pada handfone ni..



Neffos C5 Live Fun
HASHTAG #NeffosMY dan #BlooggersMedia



Bagikan :
+
Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Neffos C5 Live Fun"

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top