IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Tershopping di Nile.com.my

hohohoo raya sudah hampir kemuncaknya..persiapan raya kawan-kawan semua lagu mana..dah 100% ker..muhahha ana biasa2 ja..kuih raya pun non ada ya beli bg dkt mak ja di kampung walhal duk sewa di daerah yang sama..sebab tahun ni giliran rumaha ana ya..tu cek syokk tu kihkihhh..jimat belanja gitu..mak cek ana ni kan org FELDA so depa kan najib dah bg duit raya RM500 mcm org kerajaan..cekk ni tumpang duit tu la hahha dasar punya anak hihiii tp cek sumbang kuih raya la kat depa..tu bahagian cek punya dgn kemas2 rumah..

tetiba pulak nak nyanyi balik kampung...

Perjalanan jauh tak ku rasa
Kerna hati ku melonjak sama
Ingin berjumpa sanak saudara
Yang selalu bermain di mata

Nun menghijau gunung ladang dan rimba
Langit nan tinggi bertambah birunya
Deru angin turut sama berlagu
Semuanya bagaikan turut gembira

Balik kampung oh oh…( 3X )
Hati girang
Ho ho… Balik kampung (3X)
Hati girang

Terbayang wajah-wajah yang ku sayang
Satu-satu tersemat di kalbu
Pasti terubat rindu di hati
Menyambut kepulangan ku nanti

larikk tajuk pulak nampaknya...bolehh kemarin p dah aman central konon2 nak p shopping kat sana la..hahhaha nasibb p kosong balik kosong semata2 p buka posa kat KFC ja..

hari ni tetiba pulak terusyar laman web shopping di hujung jari
di

Wowww jom tgk apa yg membuat hati terpikat hahah hasilnya

barang di bawah ni membuatkan ana rasa segar ja hahha sebab shopping dalam ekon 
JIMAT MASA JIMAT TENAGA..tak perlu dah ooo nak tengking anak yang aktif penat taw..

Semua hasil shopping ni tak sampai pun RM150

Jom kita usya lagi apa barang yang diorang wat SALE..


Market Price:RM97.31
Our Price:RM39.90

Market Price:RM42.29
Our Price:RM24.60






Market Price:RM81.62  
Our Price:RM29.90




Market Price:RM90.10  
Our Price
RM33.90


Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Tershopping di Nile.com.my"

Wah.. Bestnya tengok harga2 dia..
Tak pernah lagi shopping kat sini..

p lekaih shopping banyak baju muslimah murah-murah

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top