IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Hadiah Riang Ria Raya Lazada 2016

alhamdulillah bestkan kalau kita join mana-mana contest atau giveaway tetiba nama kita muncull..korang pun mesti teruja mcm ana juga kan tak kira la hadiah nya kecil or besar..hahhaha syokk ooo lagi-lagi dapat hadiah mcm di bawah ni..jadi JAKUN sat ana ni muahhahaa


ok u all hahahha nak taw harga 1 set ni jom usha 


macam-macam ada pilih lah jangan tak pilih..

#fujifilm
#instaxmini25
#cantikcomelja


Bagikan :
+
Previous
Next Post »
9 Komentar untuk "Hadiah Riang Ria Raya Lazada 2016"

Hadiah GA lazada hari tu kan? Bestnyaaa, murah rezeki akak :)

Untunglah dapat hadiah dari lazada..

Assalamualaikum....Tahniah..

Anyway selamat hari raya...Jemput join segmen MYiDEAKiNi yer...

http://www.myideakini.com/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

untuk sgt..tapi kena la rajin

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top