Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Hadiah Riang Ria Raya Lazada 2016

alhamdulillah bestkan kalau kita join mana-mana contest atau giveaway tetiba nama kita muncull..korang pun mesti teruja mcm ana juga kan tak kira la hadiah nya kecil or besar..hahhaha syokk ooo lagi-lagi dapat hadiah mcm di bawah ni..jadi JAKUN sat ana ni muahhahaa


ok u all hahahha nak taw harga 1 set ni jom usha 


macam-macam ada pilih lah jangan tak pilih..

#fujifilm
#instaxmini25
#cantikcomelja


9 comments:

  1. Hadiah GA lazada hari tu kan? Bestnyaaa, murah rezeki akak :)

    ReplyDelete
  2. Untunglah dapat hadiah dari lazada..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum....Tahniah..

    Anyway selamat hari raya...Jemput join segmen MYiDEAKiNi yer...

    http://www.myideakini.com/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',