IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

ANABIHA'S BIRTHDAY GIVEAWAY

klik banner kalau nak join

wahh menarikk sebab ada orang nak tolong edit blogg kikiiki kalau lahh blog ana yg di pilihh seronok sgt bukan apa kadang main dgn coding ni berpinar mata hahha suka tgk simple blog tapi nmpak menarik ja di mata ni..blogg ana rasanya kelaut hihii..untungnya sapa yg berjaya tu..tapi kalau dapat tudung pun ok juga leh bw pakai raya.., hahha nasib diri kalau rezeki Hasil carian imej untuk insyaallah

Special rules:
For yang nak menang my template sila bikin entry yang mampu buat aku cair. Teranglah kenapa nak sangat? Kenapa aku perlu beri dekat kau. Kenapa dan kenapa?

Prizes list:


1. Top up RM5 x1

2. Shawl glitter x2

Special Prize: Re-edit simple template


Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "ANABIHA'S BIRTHDAY GIVEAWAY"

jemputlah join contest ni juga , boleh menang Skinfood bernilai RM200 :)

http://www.yayacendana.com/2016/08/skinfood-worth-rm200-set-korean-beauty.html

singgah bw sini. Thannks sebab sudi join ANABIHA'S BIRTHDAY GIVEAWAY

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top