IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Giveaway Dan Pencarian Bloglist by Jepun Mari

giveaway dan pencarian bloglist
klik banner kalau nak join ya

Ganjaran kepada peserta yang join segmen ini : 
1. 5 peserta yang bertuah akan menjadi senarai bloglist Jepun Mari sepanjang tahun 2016.
yang ini saya akan baca setiap blog yg join contest ni, yg mana menarik perhatian saya akan senaraikan sebagai 5 bloglist yang bertuah.


tudung aj

yg bertuah akan dapat sehelai tudung green lable AJ

Untuk pegetahuan uolls tudung ni tak pernah pakai lagi, baru ajet2 test kat muka. Lepas tu rasa macam tak sesuai pulak dgn muka, tone kulit la, bentuk muka la, dah pakai tapi rasa mcm bibik2 pulak, mcm2 perangai, bajet macam artis sangat kah kah kah
and now 
nak bagi FREE je pada blogger yang bertuah. Aku ni suka membeli, nampak cantik semua nak beli. Dah beli rasa menyesal pun ada. Rezeki uolls la yg mana terpilih nanti ye. Tunggu email dari Jepun Mari sehingga tamat contest. All the best!!

So, jom join contest dan salam perkenalan dari Jepun Mari

ada masa lagi nak join 
18 ogos 2016 - 23 September 2016

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "Giveaway Dan Pencarian Bloglist by Jepun Mari"

TQ ana for ur support.do i appreciate sgt

Assalamualaikum wbt..

Gut Luck ya!!

Lea singgah dari segmen yang sama.. :)

http://sotskirt.blogspot.com/2016/08/giveaway-dan-pencarian-bloglist-by.html

Salam singgah dari segmen yang sama.. best of luck to you..!

http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/08/giveaway-dan-pencarian-bloglist-by.html

Datang singgah dari segmen yang sama...
good luck..
http://seindahcerita.blogspot.my/2016/08/giveaway-dan-pencarian-bloglist-by.html

Goodluck sis hihih. singgah sini ^^

http://yumeedream.blogspot.my/2016/09/giveaway-dan-pencarian-bloglist-by.html

Singgah sini. Salam perkenalan

https://ape-kinah.blogspot.my/2016/09/giveaway-dan-pencarian-bloglist-by.html?m=0

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top