IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Giveway Friendship By Seindahcerita










kenangan dengan sahabat yang bekerja bersama di BESTA FOOD 
hosp Selayang

berkumpul di rumah sahabat saya yang sudah kembali kerahmatulallah akibat kanser..
gambar di ambil semasa majlis perkahwinan beliau di kampung halamannya di jengka pahang
walaupun saya org kedah saya dengan mereka tetap sahabat sehingga sekarang..ikatan silaturrahim kami sgt akrab semoga kami kekal bersahabat dgn mereka dan juga penghuni blog ana ni..kita satu bangsa satu agama..

Hasil carian imej untuk doa sahabat

Syarat-syarat






  1. Follow Blog | seindahcerita | Blog Suhailah Hamid | Blog Hazrina | Sally Samsaiman | Puan Gojes |

  2. Follow IG | nieylanadia | Sihatitunikmat | Eintan Nurfuzie | Hazrinaajer | Sally Samsaiman |

  3. Like Page | SEINDAHCERITA  SALLY SAMSAIMAN  

  4. Follow FB | Eintan Nurfuzie |

  5. Jangan lupa letak blog seindahcerita dalam bloglist korang ya

  6. Buat satu entry bertajuk "Giveway Friendship By Seindahcerita"

  7. Letak sekeping gambar anda bersama sahabat dan cerita apa yang menarik tentang persahabatan anda..(cth : berapa tahun kenal, apa yang menarik tentang sahabat anda dan lain²)

  8. Copy banner dan link kan semula ke entri ini.

  9. Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.
    atau

  10. Copy je semua code yang ade dekat ruangan kotak di bawah ni dan paste kan di HTML, dan publish. Senang kan.. :)

  11. Hadiah


    1. Wang Tunai RM20 x 3 Pemenang

    2. Sehelai Shawl x 1 Pemenang

    3. Top up RM10 x 3 Pemenang

    4. Top up RM5 x 2 Pemenang













    5. Bagikan :
      +
      Previous
      Next Post »
      8 Komentar untuk "Giveway Friendship By Seindahcerita"

      Singgah dan Goodluck
      http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/08/giveway-friendship-by-seindahcerita.html

      jalan2 baca cerita persahabatan awak..goodluck taw... jemput singgah blog saya... :D

      http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/08/giveaway-friendship-by-seindahcerita.html

      singgah sini dari GA yang sama. all the best :)

      http://ramaramapendek.blogspot.com/2016/08/giveway-friendship-by-seindahcerita.html

      Terima kasih Join...
      Dtg nak check syarat²..
      Good Luck yaaa

      Senarai pemenang dah di umumkan...
      sila semak ya :)
      http://seindahcerita.blogspot.my/2016/08/senarai-pemenang-giveaway-friendship-by.html

      ,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
      Terbuka renda tertanggal butang,
      Kebaya AcIk Ana butang selari;
      Jika tiada aral melintang,
      Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

       
      Template By Kunci Dunia
      Back To Top