IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!



Produk yg ana pakai..tiada hihii sebab ana ni simple ja..kadang2 syok ja beli xguna pun..lipstik beli anak dara yg guna habis dia calit merah menyala bibir dia huhuu tak taw kalau ibu ada produk wajah perasan boleh kedia ja budak2 sekarang pandai melebihi org tua2
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!"

Salam,
Sally masih belum boleh approved penyertaan sebab masih ada syarat yg tidak dibuat (syarat 4), sila selesaikan dan Sally akan publish komen penyertaan :)

Love, Sally.

Good Luck Awak :)
PG singgah dari segmen yang sama :D

http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

datang dari GA yg sama. all the best :)

http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Salam perkenalan. Singgah dari GA yg sama

http://ape-kinah.blogspot.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

Hi!

First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top