IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

GIVEAWAY KUTUK MENGUTUK BERSAMA LEKATLEKITDOTCOM

klik banner kalau nak join

hai kita nk kutuk sikit blog awak tu hahha..tapi lebih pada pandangan la kan..

1.kita rasa blog awk xdak shotbox utk berborak la..kadang2 kita malas nak tinggal komen kat entry..tu tandanya kita dtg melawat blog awakk..

2.widget Popular post duk bawah pun ok juga hahha..

kalau ada rezeki nak hadiah tudung ariani tu hahha cantikk wooo




hadiah Dari Pihak Penganjur di taja oleh lekatlekit.com iatu satu botol Ronasutra Face wash 4 in 1 Untuk Peserta Pilihan Melekit katanya.  Syarat sama ada follow blog lekatlekit.com atau letakkan link blogwww.lekatlekit.com pada bloglist memudahkan anda untuk follow up pemenang nanti & sila like page ni 


Hadiah pertama : Tudung Ariani Sila Like Page Penaja disini 


Hadiah Kedua & ketiga : BB Cream Seqybeauty follow blog penaja  http://mrspuex.blogspot.com/ & Follow Instagram @znooraini

hadiah keempat : Nurrasya Organic Body Wash. Sila like page penaja disini >>  

hadiah kelima : Nurrasya Habatus Sauda Hair Treament Sila Follow Penaja facebook disini >> 


Hadiah keenam : Satu Produk buang bulu (honey Wax) sila follow Facebook Penaja di sini 

hadiah ketujuh : Lipbalm scrub Sila Follow facebook Penaja disini >>  

hadiah kelapan : Wang Tunai RM20 Sila follow blog www.nurfuzie.com

Hadiah kesembilan : Satu Botol Air. Sila follow Instagram Penaja di sini airikaboutique

Kalau dah like & follow penaja penaja hadiah tersebut tinggalkan link entri anda di bawah kotak komen entri ni. Penyertaan yang tidak memenuhi syarat di kira tidak sah. Ingat jangan menipu nanti tak berkat hadiah yang korang menang. hehehee. Lagipun clik je semua button like & follow dah ada. satu dua je kena bukan tab baru follow blog & instagram tu. Alah.. tak susah kan?

Tarikh tutup penyertaan adalah 17 september 2016.
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "GIVEAWAY KUTUK MENGUTUK BERSAMA LEKATLEKITDOTCOM"

dalam lama kita buang shoutbox sebab ramai sangat retis tinggalkan komen kat situ.. hehehe.. apapun terima kasih sudi join.

singgah dari segmen yang sama :D
http://mellyacrayola.blogspot.com/

awakkk ceppat2 p chek awak menang tu...

tq cik ash bgtaw hihii claim dah

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top