IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Hadiah Dari Lekat Lekit.com

alhamdulillah  rezeki ana lg dapat lip balm yang best muhahha tp hadiah tu terpaksa ana simpan dulu takut kang boleh ke anak dara ana..adehh habis dia kerja kannya..merah ja bibir huhuu anak2 sekarang kan xboleh kita lebih2 sikit mula la nk mengikutnya adoi la..dulu ana takut sangat nk meminta atau mencoba..tapi anak generasi sekarang sungguh la bijak..

buka ja parcel tu tengok wow cantik siap ada nota kecil berbear lg hahahhaa ana simpan taw buat koleksi peribadi sebagai kenangan utk suatu masa nanti...

Displaying IMG_20161011_162907.jpg

bukan setakat lip balm sahaja ana dapat siap dgn scrub Muka dan masker lg..Oppss Masker Vanilla Coffee Scrub SegoBugo

kalau rasa nak membeli boleh terjah blog ni ada detail mengenai produk tersebut ayuhh klik jgn tak klik


Displaying IMG_20161011_163023.jpg
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Hadiah Dari Lekat Lekit.com"

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top