IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Wajahku Kembali Ceria Dengan 3D Gold Stemcell Serum Dari My Beauty Herbs

Alhamdulillah marilah sama-sama kita bersyukur kehadrat allah swt kerana masih lagi bernafas di muka bumi allah ini..dan juga merasa nikmat yag maha esa..

ana di beri peluang untuk mencuba satu set produk dari keluaran mybeautyherbs yang baru di pasaran iaitu 3D GOLD STEMCELL SERUM..

jom sahabat semua baca dan lihat apa yg telah produk ini merawat wajah ana dari kusam kembali ceria..

sebelum menggunakan produk ini masalah yang ana hadapai adalah

1.Jerawat dan jeragat tumbuh seperti cendawan melata
2.Kulit wajah yang tidak sekata & terdapat tompokan putih di wajah ana
3. terdapat lingkaran hitam di keliling kelopak mata

APA ITU SERUM?

Serum merupakan sejenis cecair yang mudah meresap ke dalam kulit ini kerana serum mempunyai saiz molekul yang jauh lebih kecil berbanding moisturizer/pelembab. Serum bertindak jauh lebih pantas dan lebih mendalam dimana ianya mampu melambatkan proses penuaan, bertindak sebagai anti kedutan, anti garis halus,menganjalkan kulit,memudarkan parut jerawat dan menggalakkan penghasilan sel kulit baru.


KENAPA KITA PERLU MEMAKAI SERUM?

Kenapa kita memerlukan serum? apa manfaat pengunaan serum? soalan seperti ini sudah tentu bermain di fikiran kita. Seperti yang kita sedia maklum, Malaysia merupakan kawasan iklim tropika dimana kita mengalami keadaan cuaca yang tidak menentu iaitu panas atau sejuk sepanjang tahun dan hal ini secara tidak langsung mempengaruhi keadaan kulit kita. Di mana kebiasaannya kulit kita cenderung menjadi kering,kusam dan berminyak. Oleh yang demikian pengunaan serum secara konsisten mampu menstabilkan keadaan kulit kita iaitu membantu menjaga kelembapan kulit,kulit menjadi lebih anjal, garis-garis halus dapat dikurangkan, sel-sel kulit mati diperbaharui dan menghaluskan kulit wajah yang kering dan kasar serta mengembalikan seri wajah yang hilang.

kalau menulis sahaja tidak memberi apa2 BUKTI kan jom tgk wajah ana sebelum dan selepas ana menggunakan produk dari mybeautyherb ini

Masalah Pertama




Nampakkan u all beza sebelum ana menggunakan 3D GOLD STEMCELL SERUM .. di dahi ana penuh dengan jerawat dan jeragat yang kecil-kecilan ..dengan serum inilah caranya untuk kita menghilangkan jerawat dan jeragat di dahi serta di hidung ana..selepas 3 minggu penggunaan produk ini wajah ana semakin hari bebas dari jerawat dan jeragat kulit wajah ana semakin berseri dan bersinar seperti bulan purnama,produk ini jua telah mengecutkan jerawat di wajah ana yang semakin awesome gitu muhahaha

Masalah kedua


kawan-kawan semua tengok dan lihat sendiri ya ketarakan kulit wajah ana sebelum menggunakan 3D GOLD STEMCELL SERUM ..setelah menggunakan ia selama 3 minggu secara konsisten produk ini telah mengembalikan keanjalan kulit wajah ana dan Merawat ketidak sekataan wajah ana ..Naik seri wehh hampa kalau nak taw tompokan putih yang ketara tu dah semakin pudar alhamdulillah tompokan ini adalah di sebabkan

 Pityriasis alba:   
  • Tompok-tompok biasanya dilihat di bahagian muka terutamanya di pipi
  • Ia juga boleh dilihat di bahagian leher, anggota atas dan bahagian badan
  • Kulit bersisik kecil dan sukar untuk dikikiskan
dengan menggunakan produk ini ia dapat melindungi kulit dari sinaran UV dan merawat masalah yang ana hadapi.

Masalah ketiga


Dari mata turun ke hati 
ohh u all jangan jatuh hati pulak 

hahaahaa...serius wehh sebelum ni ketara sangat lingkaran hitam di kelopak mata tu macam orang sakit jadinya tapi dengan menggunakan 3D GOLD STEMCELL SERUM ia boleh merawat dan Hilangkan gelap bawah mata ana taw tengok lah hasilnya kebabommm.. kulit wajah semakin cerah serta produk ini mengawal minyak di muka ana


Produk  3D GOLD STEMCELL SERUM telah mengembalikan keanjalkan kulit muka ana yang  mana ia telah melindungi kulit wajah ana dari sinar  uv .Produk ini jua merawat dan menegangkan kulit muka yang menggeleber macam mak lampir membuatkan  kulit wajah ana flawless gitu semakin muda dari usia sebenar.

Cara menghilangkan garis halus di wajah bagaimana kita hendak hilangkan garis halus dan kedutan muka
Tak boleh kalau tak buat apa-apa, tambah lagi kalau suami pula memang nampak muda lagi. Bila jalan berdua, nanti dikata jalan dengan anak padahal jalan dengan suami. Eh mestilah tak boleh jadi kan. nanti tak pasal-pasal orang panggil nenek padahal muda lagi. 

Jangan risau, ana akan bagi penyelesaiannya.. dan sebagai bonus ada tips extra dari ana.

Yang sebenarnya punca utama masalah kedut di mata dan wajah tu tanda kulit dah kurang anjal disebabkan kolagen dah berkurangan dalam kulit especially those yang dah cecah umur 30 tahun. Tak suka makan sayur, tak suka makan buah, suka makanan yang pedas, jarang pula minum air apatah lagi nak bersenam memang mempercepatkan pengurangan kolagen dalam badan. 

Kesan kekurangan kolagen, boleh tengok dalam gambar kat bawah ni. Ngeri! Bukan kulit je effect tau tapi baaanyak lagi. Takkan umur tak cecah 50 tahun semua sendi-sendi dah sakit nak bangun duduk pun payah. Tu belum pencen lagi tu.

nak sentiasa muda jom lah pakai produk 3D GOLD STEMCELL SERUM..terbaik





hasil 3 minggu menggunakan produk 3D GOLD STEMCELL SERUM memang ana setuju lah tag line yang My Beauty Herbs guna ni 


"calit-calit Merecik..Inilah Rahsia Ana 
Kekal Muda anggun"


BERMINAT NAK CUBA ??

HUBUNGI 

Hotline HQ : +6011 28090446 / +012 2239447
Instagram : @mybeautyherbs






Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs :  Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.






Bagikan :
+
Previous
Next Post »
14 Komentar untuk "Wajahku Kembali Ceria Dengan 3D Gold Stemcell Serum Dari My Beauty Herbs"

Salam Puan Ana,

Review dah bagus dah cuma kekurangan dari segi gambar. Masalah kedua tu gambar macam terbalik antara sebelum dan selepas kerana gambar seblum cerah dan selepas gelap mungkin pengcahayaan semasa mengambil gambar. Masalah ketiga dan keempat pun sama. Mungkin boleh specifickan area yang nak diperkatakan contohnya mata....mubkin boleh ambil gambar mata sahaja. Gambar produk dalam keadaan distord. Insyallah perbaiki presentation ke yang lebih baik mesti boleh menang.

Salam Puan Ana,

Review dah bagus dah cuma kekurangan dari segi gambar. Masalah kedua tu gambar macam terbalik antara sebelum dan selepas kerana gambar seblum cerah dan selepas gelap mungkin pengcahayaan semasa mengambil gambar. Masalah ketiga dan keempat pun sama. Mungkin boleh specifickan area yang nak diperkatakan contohnya mata....mubkin boleh ambil gambar mata sahaja. Gambar produk dalam keadaan distord. Insyallah perbaiki presentation ke yang lebih baik mesti boleh menang.

bagusnya produk ni nampak perubahan good luck ya

Salam..Singgah dari Giveaway Review yang sama http://www.akifimtiyaz.com/2016/10/kulit-wajah-flawless-hanya-dengan-3d.html

semoga berjaya..

Slm daripada Fiza. Semoga berjaya.. Singgah BW dr segmen yang sama.. http://ourmemoria.blogspot.my/2016/10/wajah-menawan-dengan-3d-gold-stemcell.html

Singgah dari bw dari segmen yang sama. Good Luck yea..
http://www.tengkubutang.com/2016/10/eyebag-berkurangan-kulit-wajah-makin.html

Singgah dari segmen sama.
Good luck

Singgah dari segmen sama.
Good luck

Salam. Terima kasih hantaer entri review produk Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com

Entri ini telah disenaraikan. Good Luck!

- Mia Liana -

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top