Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

GIVEAWAY PENGHARGAAN SA-VIORS

klik banner kalau nak join
Nama blog :https://adna2029.blogspot.my
Email :adna2029@gmail.com

HADIAH.

Hadiah dari aku ni tak seberapa la, hanya biasa-biasa ja hahaha. Aku list hadiah yang ada dulu, insyaallah kalau ada rezeki lebih aku tambah lagi hadiah. Untuk hadiah-hadiahnya; Baju PERLIS (size L) tu design dari kawan aku sendiri and baju HARDROCK CAFE (taktau size apa) tu akak aku beli tapi takmuat dengan aku haha. Kedua-dua buku tu aku dah baca, best bagi aku. Untuk koleksi SHORT STORIES tu akan aku edit dan olah bagi kemas balik kemudian aku akan satukan semua short story aku (termasuk yang aku tengah tulis sekarang ni) dan kemudian aku akan save dlm PDF than sapa yang bertuah tu, aku akan emelkan kat hampa. Bagi cursor dgn header tu aku buat biasa-biasa saja, simple.



Baju HARDROCK CAFE JAKARTA + Buku Fixi AJAIB
( 1 pemenang )



Baju PERLIS SINGA UTARA + Novel JASAD
( 1 pemenang )



Cursor NAMA SENDIRI @ Deadpool 
( 3 pemenang )



Koleksi SHORT STORIES by SVIORS dalam PDF
( 2 pemenang )


Header NAMA SENDIRI 
( 2 pemenang )



TOPUP RM5
(2 pemenang )



7 comments:

  1. Hi, terima kasih sudi join :) All the best.

    ReplyDelete
  2. jalan2

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/giveaway-penghargaan-sa-viors.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama :)
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/11/giveaway-penghargaan-sa-viors.html

    ReplyDelete
  4. salam kunjungan

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/11/giveaway-penghargaan-sa-viors.html

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',