Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

GIVEAWAY SEPANJANG TAHUN

GIVEAWAY SEPANJANG TAHUN
Jom Join Macam-macam hadiah di tawarkan

Like N Share

Giveaway by Pulsera MY

klik banner kalau nak join

 Hadiah yang bakal pemenang dapat adalah seperti gambar dibawah.

Inilah antara koleksi warna warna baru PULSERA bracelet. Bracelet ni adalah exclusively hand made dan custome made yang bernilai antara RM10 hingga RM15 setiap satunya. Diperbuat daripada Glass Faux Pearls Beads (pastel green, purple and off white beads), Rondelle with Czech Rhinestones (manik shining kecil), cat's eye glass beads (yellow), butterfly charms, clamshell charms, toggle clasp dan beading wires.

Untuk pengetahuan semua, beading wire PULSERA MY ni adalah daripada jenis wire yang tidak berkarat. Toggle clasp pun tak berkarat. Bila guna wire, bracelet tak akan mudah putus, kan? Hmm begitu berbaloinya kalau dapat menang bracelet ni. Dah la cantik!

Bukan tu sahaja, pemenang boleh request design macam mana dia nak, warna apa, nak letak charms or taknak. Nama pun custome made kan? Untung la siapa yang menang nanti tu. Heeeee. So apa tunggu lagi? Tarikh tutup 16 Januari 2017 tau! Jom ajak kawan join ramai ramai!

Till then,
Good luck!

7 comments:

  1. Singgah dari GA yang sama :)

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html

    ReplyDelete
  2. hi, saya datang sini dari GA yang sama :) Jemput singgah blog saya :)

    ReplyDelete
  3. Good Luck Dear!

    Im from the same GA : http://hootiecyum.blogspot.my/2017/01/giveaway-by-pulsera-my.html

    ReplyDelete
  4. Hai, tahniah! You are the 3rd winner of this GA :D

    Do whatsapp me at +60148429745 untuk berbincang ttg design bracelet yg awak nak :)

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',