IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

SenHeng Menjual Pelbagai Kemudahan

hai..hai u all ok ker huhuuh bercerita pasai SENHENG la ni banyak kemudahan dia jual dah la ni nohh antaranya keperluan barangan elektrik anda jejak ja kaki semua ada..siap boleh buat hutang lagi..
opss nak cerita lagi sekarang ni SENHENG ada buat promosi gempak iaitu menyediakan kemudahan

Senheng Mobile Prepaid yang paling murah 


seeee-671x294

jom semua dapatkan promosi merecik dari SENHENG bermula 1 December 2016 sehingga 31 Jan 2017..jangan tunggu lama-lama nnt anda yang melepas rugi tak payah nak kata hihihih :)

banyak juga kelebihan yang di sediakan oleh SENHENG sekiranya kita membeli Senheng Mobile Prepaid ni antaranya:


  • Senheng EZ – Credit – rebate 10%
  • Panggilan tanpa had ke rangkaian Senheng Mobile Prepaid
  • RM10 untuk 30 hari
  • Kadar tetap dan lebih mudah
  • Family oriented plan untuk yang ingin ambik plan satu family
  • boleh join contest yang di anjurkan oleh Seng heng

Pemenang juga berpeluang untuk ‘date’ dengan superstars! Siapa superstars tu?

ef32fbd7-3994-45af-b3d0-41b93060ddfa-671x1007
Nak try luck korang tak? Boleh!
Senang je caranya, pergi dekat mana-mana outlet Senheng, beli barangan mereka at least RM 999 then korang layak untuk join contest ni. Hehe, easy as ABC.
Yang paling best, untuk 100 pemenang bertuah ni akan dihadiahkan Signture Jersey daripada superstars kegemaran korang. Wohooo!

Dapat baucar KFC lagi! Wheeeee ~

Print
Ada 3 steps je tau menang baucar ni:
  • Purchase Senheng Mobile Prepaid
  • Tangkap gambar dengan Senheng Mobile related materials, apa-apa pun boleh asalkan ada kena mengena
  • post je gambar tu dalam personal Facebook korang, letak caption pastu tag sekurang-kurangnya 3 kawan
Senang kan?semudah abc
anda boleh layarai website mereka untuk lebih lanjut lg mengenai Mobile prepaid Senheng ni ya..
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "SenHeng Menjual Pelbagai Kemudahan"

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top