IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my


hai u all sihat ker pagi ni dah siap ka nak p shopping hahhhaa..shopping nohh tengah-tengah bulan apa cerita..kita tunggu gaji ni noh 19.1.2017 kita terjah web NILE.COM  macam-macam ada murah baq hang..boleh buat juling mata ooo..tak percaya ka..jom kita tgk apa yang best dan menarik pada SALE raya cina tahun ni yang gempaq sangat dari NILE.COM.MY

Antara barangan yang menarik hati ana adalah :-


Product:  Backpack
CNY2017 Sales price: RM22.60
Date: 12/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 98 units only




Product: High-Heel SandalCNY2017 Sales price: RM9.90
Date: 13/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only



Product: Storage BoxCNY2017 Sales price: RM9.90
Date: 19/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only




Product: HandbagCNY2017 Sales price: RM17.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 350 units only


Product: Haniya BlouseCNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 169 units only

mewah membeli di jari jemari,
membawa anak bermain pom pom,
sale datang lagi,
ayuhh siapkan poket terjah web nile.com.


Tarikh tutup untuk giveaway ni adalah pada :  26/01/2017 , 11.59 pm

jom kita cuba nasib kalau sapa nak menangi hadiah dari NILE.COM
mana nak taw rezeki anda nanti..

Nile.com.my yang merupakan website online shopping untuk baju muslimah, pakaian, kasut, beg, buku, barang-barang gym, barang dapur dan banyak lagi, akan mengadakan giveaway semasa Tahun Baru Cina iaitu jatuh pada 28 Januari 2017 ini.

Hadiah-hadiahnya korang boleh tengok kat bawah ni :

RM300 Duit Raya x 1 pemenang
RM200 Duit Raya x 2 pemenang

RM100 Duit Raya x 3 pemenang


jom rebut peluang bersama untuk memenangi hadiah di atas..
boleh terjah blog http://www.lyssasecret.com/ nak tahu syarat-syaratnya..


Bagikan :
+
Previous
Next Post »
7 Komentar untuk "Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my"

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top