IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

CONTEST | MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT

contest menangi percutian ke suria resort
klik banner kalau nak join

kenapa anda nak bercuti di Suria Resort

Bak kata rata-rata yang dah biasa ke sana katanya SURIA RESORT sangat best..antara tempat menariknya adalah Cherating,Johor bahru,Hot Spring,Janda Baik,Terengganu..WOWW tempat percutian yang sangat best untuk ana sekeluarga nak pergi pada tahun 2017 ini..wahh kalau dapat salah satu semestinya ana akan lompat tinggi2..huhuuu lagi2 ada anak kecik kan..seronok tak terkata wehh depa kalau ana bawakk dapat mandi kolam tu yang syokk..mak dia pun syok gak dapat berendam lagi dapat hat free..sapa tak mau kan..hihihi


tengok saja gambar pun dah terasa ingin merelexkan minda ke sana..alahai kalau lah ia rezeki anak-anak rasa syokk ja..

banyak pilihan dengan suria resort ni antaranya :-

Suria Cherating Beach Resort

Suria Resorts & Hotels, Malaysia and International merupakan jenama hotel dan resort tempatan, milikan 100 peratus bumiputera yang telah bertapak sejak tahun 2003. Jenama yang makin popular dan berkembang maju ini diuruskan oleh syarikat Suria Resorts Management Sdn Bhd.
Syarikat ini telah berjaya dipilih sebagai sebuah syarikat bumiputera yang berpotensi tinggi yang berkembang maju dan telah terpilih untuk menyertai program Teras di bawah naungan TERAJU, peneraju bumiputera. Syarikat ini sedang mengkaji tawaran dan mencari peluang pengurusan hotel dan resort melalui kontrak pengurusan jangka panjang, usahasama perniagaan, penyewaan, konsep -francais di lokasi lain seperti di Bandaraya Kuala Lumpur, Pulau Pinang, Ipoh, Melaka, Kota Bharu dan di beberapa tempat lagi.
Memberi tumpuan kepada kepuasan pelanggan melalui perkhidmatan yang cemerlang, Suria Resort Management Sdn Bhd menghargai hubungan yang mendalam dengan para tetamu kami dan juga menyediakan peluang pekerjaan yang mematuhi Undang – Undang Syariah. Selain itu, jenama Suria juga mengetengahkan polisi “Family and Business Friendly” di semua lokasi hotel dan resort.
Pada masa kini, Suria Resorts & Hotels mempunyai tiga buah resort, dua buah hotel dan satu “Holiday Camp” di bawah pengurusan dan jenamanya yang terletak di lokasi-lokasi yang strategik dan juga menarik iaitu Cherating Pahang, Terengganu, Janda Baik Pahang, Bandaraya Johor Bharu, Bentong Pahang dan kota London di United Kingdom. Setiap satunya mempunyai keistimewaan tersendiri yang dilengkapi dengan kemudahan dan pelbagai fasiliti moden terkini malahan juga fasiliti bermesyuarat serta berkursus yang cukup dan lengkap.
Suria Resorts & Hotels mengamalkan konsep mesra, cekap, bersih dan halal. Antara misi utama Suria Resorts Management Sdn Bhd adalah menjadikan Suria Resorts & Hotels satu jenama yang dikenali dalam industri perhotelan dan pendidikan di Malaysia dan juga seluruh Asia Tenggara, serta memastikan kepuasan pelanggan melalui pengurusan perkhidmatan yang cemerlang. Suria Resorts Management juga menyediakan pulangan yang berterusan kepada semua yang terlibat serta menyediakan peluang pekerjaan yang patuh syariah kepada komuniti setempat.


Suria Resorts & Hotels

jom join hadiahnya pun menarik juga


Ini merupakan senarai hadiah yang bakal dimenangi oleh kita semua :)


TEMPAT PERTAMA
1. Voucher percutian ( bilik + breakfast )
2. 1 set couple perfume DEXANDRA 35ml



TEMPAT KEDUA
1. Voucher percutian ( bilik + breakfast )
2. 1 set couple perfume DEXANDRA 3ml



TEMPAT KETIGA
1. Voucher percutian ( bilik + breakfast )
2. 1 set couple perfume DEXANDRA 3ml



SAGUHATI
5 orang pemenang akan dimasukkan dalam bloglist syahirahvaliant.blogspot.com



Bagikan :
+
Previous
Next Post »
5 Komentar untuk "CONTEST | MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT"

yeahhhh.. tq banyak2 kak sebab sudi join.. info yang sangat menarik tu. boleh la readers buat rujukan untuk join :)

ni senarai peserta ye :) Good luck
http://syahirahvaliant.blogspot.my/2017/01/senarai-peserta-menangi-percutian-ke.html

Woww!! Wish u luck, mntau rezeki tahun baru kan =D

gud luck
http://sweetsourleyra.blogspot.my/2017/01/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

Salam ..Hai adna ..Kak lya singgah sini dari Contest yang sama..Semoga berjaya ..

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top