IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Giveaway India & Tahun Baru by Dyllarezan

klik banner kalau ank join ya

Cara penyertaan untuk bloggers; 

  1. FOLLOW blog dyllarezan.blogspot.my dan LIKE Facebook page DYLLAREZAN 
  2. Tulis dan publish satu post bertajuk "Giveaway India & Tahun Baru by Dyllarezan".
  3. Letak banner di atas dan backlink kan post anda ke entry ini.
  4. Tinggalkan link post anda di ruangan komen entry ini. 
  5. Komen kat posts Dylla kat blog Dyllarezan ni, termasuk post post India Dylla yang bakal di update tak lama lagi. 

10 pemenang bertuah akan dipilih berdasarkan siapa yang komen paling banyak, dan semestinya yang join giveaway ini sahaja. List top komentar boleh didapati di bahagian kanan blog Dylla ni.

Cara penyertaan untuk Instagrammers;


  1. FOLLOW Instagram dylla - @dyllarezan dan LIKE Facebook page DYLLAREZAN 
  2. Like gambar Dylla (tak semestinya semua, hanya untuk confirmation dah follow Dylla)
  3. Tinggalkan username Instagram anda di ruangan komen entry ini

5 pemenang bertuah akan dipilih dengan menggunakan random.org.
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
5 Komentar untuk "Giveaway India & Tahun Baru by Dyllarezan"

SEMOGA MAKIN MURAH REZEKI TAHUN 2017 NI NAK MENANG! :D

DSYS

https://belogsjm.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

DSYS

https://belogsjm.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

#jombercontest
#kisahhidupku

🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

#jombercontest
#kisahhidupku

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top