Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends

Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends                                                              klik banner kalau nak join

➤ Giveaway ini bermula pada 09 Mac 2018 dan akan berakhir pada 09 April 2018

pewettt menarik u all hadiahnya..boleh buat pakai raya nanti walaupun tudung prelove..sapa nak taw kot ada rezeki anda nnt..jom2 meriahkan GA ni..

SENARAI HADIAH

➦ 2 helai Tudung Aidijuma + sebuah buku motivasi preloved x 3 pemenang (Lea Azleeya)
➦ Wang Tunai RM50 x 1 pemenang (Shad)

➦ Sebuah Komik Jali Ohsem x 3 pemenang (Ankel Jonni)

➦ Sebotol Sambal Garing Che Nor (150gm)  x 5 pemenang (Kak Yang)

➦ Hadiah Misteri x 1 pemenang (Lea Azleeya)

22 comments:

  1. Dah join sekali giveaway ni haritu harap ada rezeki amin

    ReplyDelete
  2. good luck untuk GA ini. Hadiah pon menarik tu !

    ReplyDelete
  3. menarik hadiah, nak join lah nanti

    ReplyDelete
  4. wah ade giveaway lah, hehe nanti boleh try join ni insyaAllah..anyway, all the best yea for your giveaway ni!

    ReplyDelete
  5. Kemain rajin betul nak buat dan join giveaway. Dulu selalu jugak saya join macam ni.

    ReplyDelete
  6. Selalu takde luck kalau join give away. Maybe semua giveaway yang saya join banyak penyertaan. Menarik hadiah-hadiah tu.

    ReplyDelete
  7. good luck. menarik hadiah nyer :)

    ReplyDelete
  8. Hadiah yg menarik.. good luck utk GA ni. All the best! :)

    ReplyDelete
  9. Wan, giveaway! Would love to join next giveaway! Congrats 🎊 to all winner 🙈

    ReplyDelete
  10. menarik bolehlah join...mana ada rezeki ..heheh

    ReplyDelete
  11. Wah! all the best and hope you win. The hadiah is very tempting, should I join also.

    ReplyDelete
  12. Wah menarik juga hadiah giveaway ni. Nak join gak lah.

    ReplyDelete
  13. Hadiah menarik. Semoga berjaya ya. Nanti saya join jugaklah.

    ReplyDelete
  14. Good luck ye sis...
    Nak join jugak la GA ni

    ReplyDelete
  15. wah menarik lah giveaway ni... all the best to the contestant I rasa i berminat dengan wang cash ni.

    ReplyDelete
  16. Wishing all the contestant good luck! Hope can see the winners of the giveaway share their fashion looks with the new tudungs.

    ReplyDelete
  17. Salam sejahtera

    Jemput join Pencarian Bloglist April 2018 by Aerillhassan

    :https://aerillhassan.blogspot.my/2018/03/pencarian-bloglist-april-2018-by.html

    ReplyDelete
  18. good luck sis :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/03/giveaway-hadiah-meletop-by-lea-azleeya.html

    ReplyDelete
  19. good luck bergiveaway. semoga menang dan follow sini #744

    | blog aimanabdullah |

    ReplyDelete
  20. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',