Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com



Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com | Giveaway simple ini dianjurkan khas bagi meraikan bulan ulangtahun pernikahan AS dengan suami iaitu bulan Mei. Syarat untuk join giveaway ni sangat mudah. Korang cuma perlu jawab soalan di bawah ni dan siarkan entri giveaway kat blog korang dengan cara copy-paste template coding yang AS bagi tu, ke dalam new post blog korang dalam mod HTML.


parenting blogger malaysia



Giveaway akan tamat pada 31 Mei 2018.


Sekeping syiling ¼ Dinar bakal di giveaway kan bagi yang bertuah! Tudia, tatabahasa kelaut!.hahaha

Korang dibenarkan teka seberapa banyak yang korang nak tapi dengan syarat, setiap jawapan mesti disertai dengan satu entri.

Bermakna jika korang teka tiga tarikh yang berlainan, maka korang akan ada 3 entri giveaway ni kat blog korang.

Jelas?

Bagus.

Ok. Untuk pemilihan pemenang.

AS akan pilih berdasarkan jawapan paling tepat dan paling hampir.

Pemenang akan dimumkan pada 1 Jun 2018 nanti.
So selamat berjaya ye korang!



  • Soalan : AS menyambut uangtahun perkahwinan yang ke?
  •          

  • Jawapan : yang ke 6 tahun pada 27mei 2018



  • Jangan lupa tinggalkan link entri korang kat ruangan komen ye?! Kalau rajin, korang follow la sekali blog ni. Takde lah nanti korang terlepas update pasal pemenang giveaway ni  ^_^





    12 comments:

    1. Good luck awak. Semoga ada rezeki. :)

      ReplyDelete
    2. Goodluck awak, semoga berjaya :)

      ReplyDelete
    3. good luck, semoga tepat tekaannya

      ReplyDelete
    4. Terima kasih Ana kerana sudi memeriahkan GA yang AS anjurkan ini.

      Baca sini untuk melihat : SENARAI PESERTA GIVEAWAY "HAPPY ANNIVERSARY" by annursyuhadah.com

      ReplyDelete
    5. Hai... CM singgah dari GA yang sama :) All d best!
      | CM si Penulis Blog |

      ReplyDelete
    6. Salam singgah daripada saya.. =) Semoga awak berjaya dan semoga ada rezeki untuk kita semua..

      https://www.shikinrazali.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

      ReplyDelete

    7. Singgah sini dari :-

      http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

      Jemput untuk sertai giveaway terbaru
      http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by-aerillhassan.html

      ReplyDelete

    8. Singgah sini dari :-

      http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

      Jemput untuk sertai giveaway terbaru
      http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by-aerillhassan.html

      ReplyDelete

    ,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
    Terbuka renda tertanggal butang,
    Kebaya AcIk Ana butang selari;
    Jika tiada aral melintang,
    Sila LA Lagi DATANG kemari.('',