Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

GIVEAWAY SEPANJANG TAHUN

GIVEAWAY SEPANJANG TAHUN
Jom Join Macam-macam hadiah di tawarkan

Like N Share

Mystery Giveaway by Flavnesz

                                                          klik banner kalau nak join

harap sediakan code untuk ahli lain mudah join GA ni hihii..tapi kat blog awk memng xboleh nk clik kanan..memang xleh nak copy nohh..hhehehee..

4 comments:

  1. Thanks sebab sudi join.. ❤️
    Ha'ah sy disablekan right click sebab saya tulis personal poetry, so tak nak orang copy directly.. But then dah fixkan sikit the codes so untuk contest, dah boleh highlight.. hehe..

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',