Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

GIVEAWAY SEPANJANG TAHUN

GIVEAWAY SEPANJANG TAHUN
Jom Join Macam-macam hadiah di tawarkan

Like N Share

Lazada Shopathon Blogger Contest


Lazada Shopathon Blogger Contest sebut saja sale rata-rata tidak sabar untuk menunggu hari untuk membelikan macam tu juga ana..itulah kita kan pantang nampak hat murah semestinya rasa nak membeli tak kisah pun budjet lari..tapi ana nak habaq la nohh..mehh baca pelan-pelan..LAZADA akan membuat 9.9 Festival sale  kaw-kaw taw bermula pada 6hb - 9hb.9.2018 sempena hari MERDEKA dan HARI MALAYSIA agaknya kot gila murah beb....

memandangkan akan masuk rumah baru nanti ana dah aim 3 barang yang akan di bawa masuk kedalam rumah baru ana antaranya adalah :


1.20 Bar Donlim DL-KF6001 Quality Steam Pressure Pump-Driven Espresso Italian Coffee Maker Machine + FREE GIFT



2.36Cm Dessini Double Sided Pressure Grill Frying Pan


3.CASA MUEBLES : 2 Seater Snazzy and Modernistic Sofa with Stool



rasa 3 ni pun dah mencabar minda ana kalau ikutkan satu rumah kediaman ana hendak ana borong di dalam LAZADA 9.9 Festival sale ni taw..PEWettt jangan anda ketinggalan untuk mencuci mata nanti kalau dah berkenan boleh la terjah laman web LAZADA ok sebab terlalu banyak voucer akan di berikan kan..

LAZADA bagi diskaun sehingga 90% dgn lebih dari 1000 voucher & lebih dari 100 jenama yg terlibat dan HARGA bermula dari serendah RM0.90!!!

best ka idak jangan la ketinggalan SALE ni ya..


2 comments:

  1. Seronoknyaaaa.. Balik rumah nanti nak usha lah kejap lazada ni

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',