IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

If you like tea, you'll 'tehtarik' hati dengan these freebies. #myliptonmoments



http://8share.com/my/specials/lipton-grande-contest 

 Nama Jer Teh...sedap ja kan sambil hirup sejuk ja masuk dalam mulut hahhaha...ana n anak2 memang suka air teh ni...betul p mn pun mesti nak oder teh o ais..kalau teh ais i xberapa nk suka sebab ada susu..anak2 pun suka air Teh "o" ni...lg pun nk bancuhnya sgt la senang...masukk...taruk air panas...letak gula..siap..sudah..hahha...sapa mai bertandang kat umah air ni ja yg i akan angkat jangan maRAhhhhhh.....

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "If you like tea, you'll 'tehtarik' hati dengan these freebies. #myliptonmoments"

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top