IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

apa masalah blog ni huhuu...

Help...Help...Help...
 
sapa pakar tentang blog yer..
mcm mn nak dashboard blog papar2 update blog2 yg lain yer...
ana punya dashboard naik satu blog jer kenapa mengapa yer..
lepas tu bila nk view more tak muncul2 geramnyer..
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "apa masalah blog ni huhuu..."

singgah pagi
reading list anum problem la
korang punya ok ke?
ala susah nak blogwalking
sama la kita
rasanya memang blog ada problem

betul la ingtkan ana sowng jer problem..entah blogger yg lain pun sama jgk kan huhuu...

saya pun sama... dah seminggu mcm ni... T_____T

rasanya semua problemos... sebab tu saya letak reading list kat muka depan belog. hehehe...

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top