Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

apa masalah blog ni huhuu...

Help...Help...Help...
 
sapa pakar tentang blog yer..
mcm mn nak dashboard blog papar2 update blog2 yg lain yer...
ana punya dashboard naik satu blog jer kenapa mengapa yer..
lepas tu bila nk view more tak muncul2 geramnyer..

4 comments:

  1. singgah pagi
    reading list anum problem la
    korang punya ok ke?
    ala susah nak blogwalking
    sama la kita
    rasanya memang blog ada problem

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul la ingtkan ana sowng jer problem..entah blogger yg lain pun sama jgk kan huhuu...

      Delete
  2. saya pun sama... dah seminggu mcm ni... T_____T

    ReplyDelete
  3. rasanya semua problemos... sebab tu saya letak reading list kat muka depan belog. hehehe...

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',