IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Giveaway Puasa RM50

http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/06/giveaway-puasa-rm50.html 
klik banner kalau nak join..

Pengalaman best...
wow yg best tu mesti lah ada kan...lg2 dgn anak2 koi besaq ni...maaf la kalau PARAm memang akak jarang p la..melainkan malas sangat2 nak memasak... Best sebab dapat menjayakan diri bangun seawal 4 pagi..rasa mcm wah xpercaya la..kalau before ni koi 6.30 huhuuhuu...lg best dapat mengenai pelbagai ikan..sebab before ramadhan hanya ikan kembong ja..kikiikiikk org kata puasa2 ni nak mkn yg menyelerakan jer tp wat simple2 ja jnji xdak pembaziran...i like it...huhuu..itu jer kot..
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Giveaway Puasa RM50 "

Salam..
Thanks for joining..
Sila sertakan pengalaman best anda ketika di bulan Ramadhan..
Terima kasih...

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top