IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Penganjur contest,Giveaway n segmen...

ana mohon maaf ya..ana akan bercuti mulai 26.07.2014 sehingga 3.08.2014..sepanjang ketiadaan ana ni sekiranya diumum kan pemenangnyer..dan tiba2 nama blog ni naik or menang..sila bagi ruang masa untuk ana tebus ja..maklum la..ana on blog masa ana di tempat kerja jer..lain2 masa ana xdpt tgk blog..on fb pun ikut hp ni ja tu pun limit..Hasil carian imej untuk nokia asya 311kalau tak keberatan..minta pihak yang menganjur pm ana               di Fb ana AdNa Madhiha kat wall taw haha kalau pm takut masuk other box tak xdpt jgk nk godek2..ataw pun tinggal jejak kat blog..nnt 4hb.8 tu ana buka terus ana lapor diri..tp sekiranya ana menang n luck la..muhahhaha..mana nak taw rezeki murah di bulan2 syawal nie..
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Penganjur contest,Giveaway n segmen..."

Tu lah..Saya ni nak balik kampung macam ulu sikit xtau ada line Maxis or YES ke tak?

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top