IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Chummy Craft Giveaway

http://chummycraft.blogspot.com/2014/08/chummy-craft-giveaway.html
klik banner kalau sapa nak join ya..
yang mana tak join lagi jom lah ramain join.....


pucuk pauh anak delima
pergi membeli kat kedai pakmat
kalau anda sudi n terima..
jom kita usya tengok produk apa ada di blog chummy craft..

kahkahhkah....

nah ambik untuk  tengok serba sikit apa yang ada di sana..nak lebih2 jom masuk pagenyer.............

Brooch - Rama2




ni kalau hari guru boleh oder nie...
ada ber macam-macam keychain ada..hahhaaa masuk sini  keychain



champ hanphone boleh klik di sini nak tgk lg byk koleksi...




koleksi topper klik di sini ya...
http://chummygaleri.blogspot.com/search/label/Topper
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Chummy Craft Giveaway "

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/giveaway-review-blog-chummy-craft.html

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top