Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Review:Produk Ecover


Hasil dari memberi komen yang kreatif di blog 

 
"Saya pilih Lemon & Aloe Vera Washing Up Liquid 1L kerana kebersihan pinggan mangkuk penting untuk penyediaan meletakkan pelbagai makanan..demi anak2 dan keluarga..ia juga perlu untuk penjagaan kesihatan sefamily....hidup sihat n bersihnya peralatan untuk dapur sendiri..jom tukar kita guna produk ecover pulak :)"
 
Serius memang berkesan weh  produk nie..
 
 produk ni dah lama sampai n tersimpan kikiki..sampai after raya..ana peram dulu sebab pencuci pinggan yang duk ada masih banyak lagi..ni guna pun untuk buat testimonial ja..hahhaha
 
meh nak cerita sikit
Keunikannyer..
 
Ecover - Inspirasi Dari Alam Semulajadi, Disempurnakan Oleh Sains.

Apabila bercakap tentang keselesaan keluarga dan rumah, anda pasti akan cari produk membersih yang sesuai dan selamat. Dengan Ecover, kami telah mempelopori bidang sains dan alam semulajadi lebih 30 tahun untuk menghasilkan pencuci yang efektif, berasaskan sumber tumbuh-tumbuhan yang tidak akan mengancam anda mahupun persekitaran. 

Sejak tahun 1980, Ecover menjadi produk pembersihan rumah mesra alam yang terbaik di dunia. Ianya diperbuat dari bahan semulajadi dan mineral yang menjadikannya mampan dan super ekologi. Perlu juga diketahui bahawa produk Ecover TIDAK DIUJI KE ATAS HAIWAN

Ecover tidak hanya menitiberatkan aspek mesra alam ke atas kandungannya saja, malah ia turut menjaga dari segi pembungkusan. Ecover menyedari bahawa bahan plastik boleh mendatangkan impak negatif kepada biologi alam sekitar untuk tempoh masa yang panjang, maka mereka mengambil inisiatif menghasilkan botol yang 100% dari sumber tumbuhan dan 100% kitar semula. Dengan cara ini, pencemaran alam dalam dikurangkan.


Produk Pembersih Ecover
Produk yang ana dapat untuk mereka yang berkulit sensitif dan kuasa pembersih Lemon dan Aloe Vera yang akan mengilatkan pinggan mangkuk anda!
 
tengok keberkesanannyer yer...
 boleh terjeh webnyer..
 


 
 
 

4 comments:

 1. tu pic kuali awk ke atau amik kat web?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kuali sendiri dik akak nk try tgk produk ini ok dak..lepas masak sayur goreng kunyit..hihiiii

   Delete
 2. salam jumaat and great piece of sharing...

  ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',