IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

BEN ASHAARI 
jom kawan- kawan join klik banner ya..

Meh nak cerita Serba sedikit pasai ana nie..

 ana di lahirkan di negeri kedah darul aman
mempunyai 2 orang anak..seorang puteri n seorang putera
ibu bekerja n suri rumah diwaktu cuti..
anak no 3 dari 4 adik beradik..
hanya  2 lelaki n 2 pompuan aja dalam keluarga ana..
seorang yang suka berdikari n tak suka berhutang..
suka buat hal sendiri berkahwin dengan orang kulim..

kelebihan blog ana

hurmmm nak kata terbaik tak dak la..so so ja..hahah blog ni banyak join giveaway,contest n segmen..
selain dari itu ana juga ada kongsi tazkirah n maklumat yang bersesuaian untuk di ambik ikhtibar bersama-sama..kongsi pendapat n kisah anak-anak..join berblog dah lama dah..rasanya sebelum kawin lg hahah thn 2009 rasanya adehh.. tp pengikut baru ciput ja hahha

 impian ana bila jadi blogger

kikiikiikii gelak dulu la impian besar-besar tak dak la..kecil ada la..huhuu 
1. nak tambah kenalan dari pelbagai pelosok negeri n negara..
2.nak cari pendapatan sampingan maklum la sekarang ni hidup penuh dengan dunia duit ja..banyak sangat kehendak yang tak dapat nk penuhi huhuu duit habis ke keperluan jer..
3.nak dapata hanphone canggih free hahah boleh on blog selalu.. kalau ada yg nak bagi la..hihii
nak juga jumpa blogger yang popular nk tanya mcm mn depa boleh dapat duit dengan berblog sahaja..masyukkk kalau..
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
30 Komentar untuk "Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger ! "

Selamat berblogging , Chaiyok!!!

hahahah kena rajin join contest

hanum n Yan Ty Tq kak yong sudi drop komen dtg lg k

Salam kenal sis, singgah dari segmen yg sama :)

http://rusukiri.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Assalam ... blogger tua mai singgah sini ... selamat bersegmen .. moga impian blogger akan tercapai dengan jayanya. Aminnn ...

www.hasrulhassan.com

wslm hihii tua ka..masih nampk young lg en hasrul hassan..insyllah..

cheq pun tak suka berhutang. tapi terpaksa jugak hutang ptptn. hehe

semoga impian dapat jadi realiti :)
Ros singgah sini dari segmen yg sama :)
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

irryan tq insyaallah n hanim hashimm tq ya salam kenalan jgk..:)

salam kenal.. happy blogging :)

http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

saya pun nak jugak jumpa n belajar cara berblogging dari blogger otai..

salam kenal dari segmen..follow you yeahh!^^
http://www.errakyra.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impianku-seorang.html

Semoga tercapai impian

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

salam kenal, semoga apa yang diimpikan menjadi realiti..

www.mamaniza.com

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

Assalam,
salam perkenalan..
saya blogger baru..
jemput singgah yer :
http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Singgah jenguk kawan lama..good luck

http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

datang singgah dari segmen yang sama...

jalan jalan^^

www.dayangdeno.com

Salam ukhwah fillah
Ade singgah melawat...

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

heheheeh nak henpon jugak la,salam kenal dr segmen yang sama,cantik la blog ni,suka

Salam perkenalan ...
Gud luck ye!
sy dh follow sini, jemput ke blog saya..
tellingstory11.blogspot.com

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top