Powered by Blogger.
728 x 90

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

BEN ASHAARI 
jom kawan- kawan join klik banner ya..

Meh nak cerita Serba sedikit pasai ana nie..

 ana di lahirkan di negeri kedah darul aman
mempunyai 2 orang anak..seorang puteri n seorang putera
ibu bekerja n suri rumah diwaktu cuti..
anak no 3 dari 4 adik beradik..
hanya  2 lelaki n 2 pompuan aja dalam keluarga ana..
seorang yang suka berdikari n tak suka berhutang..
suka buat hal sendiri berkahwin dengan orang kulim..

kelebihan blog ana

hurmmm nak kata terbaik tak dak la..so so ja..hahah blog ni banyak join giveaway,contest n segmen..
selain dari itu ana juga ada kongsi tazkirah n maklumat yang bersesuaian untuk di ambik ikhtibar bersama-sama..kongsi pendapat n kisah anak-anak..join berblog dah lama dah..rasanya sebelum kawin lg hahah thn 2009 rasanya adehh.. tp pengikut baru ciput ja hahha

 impian ana bila jadi blogger

kikiikiikii gelak dulu la impian besar-besar tak dak la..kecil ada la..huhuu 
1. nak tambah kenalan dari pelbagai pelosok negeri n negara..
2.nak cari pendapatan sampingan maklum la sekarang ni hidup penuh dengan dunia duit ja..banyak sangat kehendak yang tak dapat nk penuhi huhuu duit habis ke keperluan jer..
3.nak dapata hanphone canggih free hahah boleh on blog selalu.. kalau ada yg nak bagi la..hihii
nak juga jumpa blogger yang popular nk tanya mcm mn depa boleh dapat duit dengan berblog sahaja..masyukkk kalau..

30 comments:

  1. Selamat berblogging , Chaiyok!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hanum n Yan Ty Tq kak yong sudi drop komen dtg lg k

      Delete
  2. Salam kenal sis, singgah dari segmen yg sama :)

    http://rusukiri.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. irryan tq insyaallah n hanim hashimm tq ya salam kenalan jgk..:)

      Delete
  3. Assalam ... blogger tua mai singgah sini ... selamat bersegmen .. moga impian blogger akan tercapai dengan jayanya. Aminnn ...

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm hihii tua ka..masih nampk young lg en hasrul hassan..insyllah..

      Delete
  4. cheq pun tak suka berhutang. tapi terpaksa jugak hutang ptptn. hehe

    ReplyDelete
  5. semoga impian dapat jadi realiti :)
    Ros singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal.. happy blogging :)

    http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  7. saya pun nak jugak jumpa n belajar cara berblogging dari blogger otai..

    ReplyDelete
  8. salam kenal dari segmen..follow you yeahh!^^
    http://www.errakyra.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impianku-seorang.html

    ReplyDelete
  9. Semoga tercapai impian

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  10. salam kenal, semoga apa yang diimpikan menjadi realiti..

    www.mamaniza.com

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    ReplyDelete
  12. Assalam,
    salam perkenalan..
    saya blogger baru..
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  13. Singgah jenguk kawan lama..good luck

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  14. datang singgah dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  15. jalan jalan^^

    www.dayangdeno.com

    ReplyDelete
  16. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah melawat...

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  17. heheheeh nak henpon jugak la,salam kenal dr segmen yang sama,cantik la blog ni,suka

    ReplyDelete
  18. Salam perkenalan ...
    Gud luck ye!
    sy dh follow sini, jemput ke blog saya..
    tellingstory11.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  20. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',