Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Daftar WhoHAA.com Sekarang

alhamdullillah nak kongsi dengan u all semua..berita baik berita baik..

( scrooll ke bawah nak tengok entry yang baru ya..)


Home 

 jom daftar nama dengan whooHAA hanya jawab soalan ja..soalan yang di beri very simple senang sangat nak menjawab soalannya dalam bahasa BI yang mudah di fahami..

sekiranya nak mencuba sila klik kat banner di atas  yer..

mehh sini nak bgtaw hampa apa yang istimewanya dengan WhoHAA.com ni..

1.bila hampa jawab soalan hampa dapat collect poin..dengan point yang terkumpul hampa semua boleh reedem hadiah meh tengok hadiahnya..antaranya topup,baucer beli belah n macam2 lagi jangan ketinggalan untuk mendaftar




Step Simple  
2. Jawab Survey 
3. Earn Points 
                                                                       4. Reedem

semua mudah mcam ABC ja jadikan ia sebagai hobi..join dulu baru taw keistimewaannya... 

pssttt:
u all semua whoHAA nak bagi hanphone percuma cepat2 daftar diri rugi taw kalau tak grab..
peluang sehingga hujung tahun ni jer..
jawab soalan permulaan anda dah dapat 2000 taw..
belum jawab soalan yang di sediakan.
apa lagi ringan jari klik la di sini
V
V




37 comments:

  1. Wahh..best2 item yang boleh redeem.
    Memang berbaloi ni.
    Thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  2. menarik ni ada hadiah hp, kalau dapat memang untung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat blog DH pun best juga ada contest iphone 5s

      Delete
  3. Replies
    1. best u try la..tak rugi pun boleh reedem topup..

      Delete
  4. wah, mcm best je..nak try join lah ;) thanks sharing

    ReplyDelete
  5. Wah...macam best jer ni. Thanks for the info ♂

    ReplyDelete
  6. wohaaaa.

    collect point lah ni ek? hehe

    ReplyDelete
  7. kathy datang jenguk sis dari GMBM :)

    kathyrbain.blogspot,com

    ReplyDelete
  8. Salam singgah, perlu komitmen gak benda ni. Pernah la join Global Test Market, Toluna, n MySurvey tp lama2 malas hehe. Penuh email dgn status...

    ReplyDelete
  9. Singgah sebentar..

    Jemput ke blog Acik sebentar ye.

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/selamat-hari-ulangtahun-kelahiran-ibu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. seru skali lagi...banyak wishes 4 u dear..

      Delete
  10. Best lya prnh collec topup sekali

    ReplyDelete
  11. Salam..boleh hint Acik kat emel semula? Tak jumpa cari alamat.

    ReplyDelete
  12. Nampak menarik.. Whohaaa.gitu kan..ala2 jerit2 keriangan.. hahaaaa.. thanks adna for great sharing..

    ReplyDelete
  13. memang mudah nak collect point...semudah abc...

    ReplyDelete
  14. baru tahu pasal nih. nak cubalah lepas nih ^_^

    ReplyDelete
  15. dah lama tak tengok whohaAA pun ya point

    ReplyDelete
  16. Nk join gak pas ni..
    Salam...sy follow sini..

    ReplyDelete
  17. uuuu... menarik... terim kasih kerana berkongsi

    ReplyDelete
  18. alahai..dah lama tahu..tapi tak daftar2 lagi

    ReplyDelete
  19. dah lama dengar pasal whoohaa ni
    macam best je

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',