IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Pengomen Tegar Oktober 2014

  1. Nurzakiah Hanum (39)
  2. Aina Akmal (18)
  3. Farah Waheda Wahid (14)
  4. Yun Sing (14)
  5. Hikayat Seorang Budak (13)
  6. mama 3farhanah (13)
  7. Hani Fadhlina Abdul Rahman (12)
  8. siti zawiah (12)
  9. Diana Rashid (11)
  10. Cik Fafa (10)
seperti yang di dinyatakan pada bulan 10 adalah my birthday so bukan korang bg hadiah kat ana...ana akan bagi hadiah kat korang..buat rakan 3 yang di atas tue sila bagi detail dekat email ana ya..adna2029@gmail.com ..tq kepada yu all yg sudi datang drop komen..tiada korang mcm tulis dengan hantu ja hahhaa...
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Pengomen Tegar Oktober 2014"

hehehe...
macam tulis dengan hantu yang tak tahan tu.
terselit jugak nama saya
tahniah kepada yang terpilih tu

ehh,ada jugak nama kat bawah tu. hehe
tahniah kepada the top 3. ^_^

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top