IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Segmen Jom Kenal Blogger Baru Bro HH

Segmen Jom Kenal Blogger Baru 
klik banner kalau nak join ya

tujuan n hasrat murni  Bro Hasrulhassan adalah untuk

Segmen Jom Kenal Blogger Baru

Segmen jom kenal blogger baru khas dan khusus untuk mereka yang tepati ciri-ciri berikut:
  1. Sebuah blog daripada platform blogspot (mesti ada .blogspot.com)
  2. Blog yang ada kurang daripada 500 followers
  3. Blog yang trafik atau jumlah pageviews kurang dari 10,000

wahhh minta buat hasrat pulakk hihiii..alhamdulillah dunia blogger sebenarkan luas kalau di pandang dgn mata kasar..pada mula-mula terjebak dengan blog ni hanya suka2 ja tak pernah tahu boleh menjana duit KALAU ANA TAHU llaa dh lama dah ana try buat kann huhuu..ok okkk dulu join blog untuk kongsi maklumat dgn kawan-kawan maya...sekarang ni byk join GA,Contes untuk memiliki hadiah yg di tawarkan walaupun kecil tp cantik dan bermanfaat dh byk juga buat koleksi kdang2 setem yg sahabat bg pun ana simpan taw hahah..menuju ke tahun 2015 insyllah ingin mencari sumber rezeki dgn blogger i can try the best..:)

nama blogger :adna2029.blogspot.com
email:adna2029@gmail.com


Bagikan :
+
Previous
Next Post »
11 Komentar untuk "Segmen Jom Kenal Blogger Baru Bro HH"

salam adna.. yan join segmen yg sama.. hehehe.. good luck dalam dunia blogger..

Hai adna...dr segmen yang sama :) salam pknalan

selamat berblogging adna,salam ukhwah dari sehmen sama

Salam.
Terlebih dahulu, terima kasih sebb sudi join segmen www.hasrulhassan.com.

Hmm jika nak buat duit dengan blog, kena fokus. Mahu lebih berjaya, cuba cari satu niche yng selesa untuk kita promosikan. Promosi ni tak semestinya menjual, tetapi memberi. Beri sesuatu yang PERCUMA supaya nanti boleh dijual.

Macam kita nak jual biskut raya, kita akan berikan sampel PERCUMA untuk orang rasa. Bila dah rasa, dan ada yang gemar, mudahlah nak menjual.

Nak buat duit dengan blog ... tak boleh gelojoh, dan rasa mahu kaut semua, sebab ia takkan beri kelebihan. Jadikan diri anda sebagai pakar (walaupun bukan) dan jadikan blog dikenali asbab satu benda.

:) dalam dunia blog, sebut Qhaliff... orang akan ingat blog Ben Ashaari .. begitulah caranya. :)

salam perkenalan.. saya join jugak segmen ni..

jemput singgah http://gadiscokelat87.blogspot.com/

nak kenal blogger baru macam saya juga. Harap singgah kembali dan sila beri tunjuk ajar.
http://pentekan.blogspot.com

Saya pun blogger baru. Ingin cari sahabat dalam dunia blogger. Jemput la berkunjung ke blog saya: cas positif: blog informasi

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top