Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

DEDIKASIKAN GAMBAR ANDA DENGAN Puzzle Printing DI PRINTCIOUS .COM


DEDIKASIKAN GAMBAR ANDA DENGAN  Puzzle Printing DI PRINTCIOUS .COM

 Assalamualaikum salam 1 malaysia muahahhaha..kita ni kan selalu sangat mengambil gambar sebagai kenangan dan selalu sangat buat simpan dalam memori handfon..apa kata kita abadikan gambar tersebut menjadi sebuah puzzle personalized jigsaw puzzle dan puzzle printing in malaysia  yang unik dan menarik kemudian kita boleh gantung di di dalam rumah sebagai kenangan tak rugi rasanya kan..ia boleh simpan sehingga ke anak cucu..
Kawan-kawan dekat mana kita boleh tempah puzzle ni u all boleh la ke  laman web printcious.com pelbagai design kita boleh minta untuk di jadikan personalized jigsaw puzzle and puzzle printing in Malaysia ni menarik kan…
Antara contoh gambar yang pernah menggunakan khidmat printcious.com ni adalah seperti berikut :-



Cantik dak muahahah semestinya kebabommm kan..korang boleh buat hadiah hari lahir mak dan ayah , anak-anak serta suami anda,sebagai hadiah hari ulang tahun perkahwinan,sambut kelahiran bayi baru,sambut hari guru yang akan tiba nanti..pelbagai lagi la yang boleh di jadikan memori..nampak cantik ja kalau ia dapat di memorikan sebagai kenangan di usia tua nanti ..


Rugi kalau tak menjengah ke website printcious.com ini sebabnya mereka sekarang tengah adakan promosi baik punya iaitu potongan harga 30% dengan pembelian RM70 anda layak untuk mendapatkan free pos ..jangan habis promosi baru nak buka rugi rasanya oo..jom jom jomm vromvroomm ringankan jari untuk ke website mereka.

Jika anda mencari gift ideas for event guests, jangan lupa untuk menghubungi mereka. Atau jika anda mempunyai pesta ulang tahun yang akan datang dan ingin mengesan tetamu anda, photo booth rental adalah hiburan terbaik anda.
klik website

2 comments:

  1. As salam. Nanti kalau nak beli apa2 boleh tempah kat printcious la.

    P.S. Tahniah kerana anda menjadi salah seorang pemenang SPM Result Giveaway! Untuk keterangan lanjut dan cara-cara untuk menuntut hadiah, sila klik pautan di bawah. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2018/04/keputusan-spm-result-giveaway.html

    ReplyDelete

  2. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',