IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Beraya Dengan Produk Dari Lazada Jualan Mega 3 Hari Aja Cepat..Cepat

Alhamdulillah bersyukur kita dpt bersua lg 2 hari mc muhahha memang rehat la jawabnya..aduk kata doktor baby yg di kandung kecil dari usia kandungan pulak tak pa kena positif ya pikir yg baik2 ja semoga baby yg ana kandung sihat sejahtera..

opss kawan2 nak bgtaw u all ni Lazada ada wat jualan hebat jangan ketinggalan ya..


meh nak habaq bagi antara 3 barang yg ana impikan dalam promosi kali ini adalah 


Salav Garment Steamer GS18 Pink

Salav Garment Steamer GS18 Pink
  RM 89.00
Before RM 232.00,
You save 62%
 
1 Month Local Supplier Warranty
  • 1500W
  • 1.6L tank capacity
  • Auto power off feature
  • one to one exchange for manufacturer defect only
  •  saya ingin steamer ni ya muahhaahha bukan apa memudahkan kerja yg cepat utk saya iron baju raya satu family .. tgh murah ni jom kawan2 beli satu untuk keluarga boleh klik kat pic dia atas kalau anda rasa nk membeli ya..
  •  

    Inflatable Car Bed / Travel bed / Car Mattress (Green) + FREE Pillow, Air pump, Bag, Repair Kit, Raincoat

Inflatable Car Bed / Travel bed / Car Mattress (Green) + FREE Pillow, Air pump, Bag, Repair Kit, Raincoat
RM 145.00
Before RM 890.00,
You save 84%
3 Months Local Supplier Warranty

  • FREE air pump, repair kit, pillow, raincoat, packing bag
  • Easy carry
  • Easy store
  • Supports to a maximum of 250kg
  • Compatible with Sedans’, MPVs’ and SUVs’
  • Premium PVC
  • 138cm x 90cm x 46cm in size
  • 140(L) x 98(W) x 30(H)
  • Tilam kereta ni sesuai utk ana sebabnya anak semakin bertambah dan membesar kan perlu utk keselesaan dan keselamatan dalam perjalanan pulang ke kampung..yang penting anak2 dapat tido dengan selesa ibu pulak tak payah dah nak pangku-pangku hihiii tak gitu sahabat semua jom kita dapatkan satu untuk diri sendiri.. boleh klik pic di atas ya kalau anda nak membeli.

Stir Wok Ceramic Coated Non-Stick 14"

  • Stir Wok Ceramic Coated Non-Stick 14" 
  • RM 89.00
    Before RM 199.90,
    You save 55%
     
    • Environment-protecting
    • Energy saving product
    • Excellent non-stick ability
    • Easy clean exterior
    •   Wahh tengok ja belanga di atas menarik hati ana utk membeli bukan apa ya murah pun ya juga hihii ini memudahkan ana hendak membuat rendang atau goreng bihun,mee ke apa boleh jimat masa ana ni betul dak kawan-kawan nampak besar juga belanga ni lagi pun warna dia menarik hati ana merah gitu hahha sapa nak membeli boleh klik pic di atas ya.. 
    •  
      klik banner kalau nak meriahkan Giveaway ni ya..
      Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  dan SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti. 

      Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :


      Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada! 



      ------------------------------------------------------------------
      Ini adalah Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama sayaiday. 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya ! Untuk sertai contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini : LINK CONTEST  
      ------------------------------------------------------------------

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Beraya Dengan Produk Dari Lazada Jualan Mega 3 Hari Aja Cepat..Cepat"

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top