IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Bila Anak No 2 Kuat Jealousss Tahap 50%

kikiiki meroyan dibuat ibunya bila si adik aka abang ngah kuat jelous..bukan apa baru2 ni ana basuh baju si baby dlm tummy..si adik aka abg ngah naik jelous siap ckp lg ibu xpayah basuh baju baby..nnt adik sepak baby biar bay duk kampung hahah..aduhh anak oi..tak taw dah ibu nak buat lagu mana lg..ibu sayang anak-anak ibu xdak pun kurang kalau anak-anak ibu bertambah..semuanya ibu beli secara adil..anak-anak sekarang kan diorang yg control kita kadang2 naik geram jadinya..SABAR jer la..kalau tak tahan sabar memang kena lempang dah huhuuu..

Hasil carian imej untuk jelous
kisah pagi tadi..
hari ni dia adik aka abg ngah tak pergi taska kerana abahnya nak jaga di rumah..ok senang keja ibu sebab xpayah susah2 nak pergi hantaq diorang tp tp tidak..hohooo dia wat perangai tak bagi si ibu pakai baju keja,nak susu la la tu juga aduhh minta ibu tido dengan dia..adehh gena la kan..siap request nak buah limau lg..ni la bila usia dah meningkat #3thn mula la mcm2 perangai ada hurmm..selagi boleh layan ibu ikut ja kalau tak ibu kasi sakit sikit muahahaa..mcm mn la kalau si adik baby dlm tummy ibu keluar nnt..xterbayang rasanya..now adik baby dh menjangkau #7bulan..lg 2bulan plus ja nk duk dlm perut ibu..semakin membesar semakin akal panjang..
#alifamsyar
#3tahun
#060615
#ragamanak
#perangaiberubahubah
 Hasil carian imej untuk jelous




Bagikan :
+
Previous
Next Post »
7 Komentar untuk "Bila Anak No 2 Kuat Jealousss Tahap 50%"

Samalah ngn anak sha no 2.. sabar jellah melayan kerenahnya..

baru baru tu, takper nanti pelan-pelan ajar dia acceptance untuk adik...

ragam nk adik tu.anak sy pn skrg ni..kuat betul mengamuk nye.sblm ni xde pn pangai gtu.lps tu mintak dukung.kalo x dukung mengamuk lg.adeh

tu la sha time mengadanyer minta dukung dh la 15kg aduh mcm nk patah pingang nie..:)

harap mcm tu la farah..kadang2 suka kadang2 jealous..si kakak suka menyakat..

itu la ragam nk membesar sama..tp kadang2 jd geram ja..

saya anak sulung..tapi saya boleh nampak la..anak second ni kadang kuat cemburu and memberontak ihihi

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top