IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Kontest SEO MYiDEAKiNi.com 2015




klik banner kalau nak join

alhamdulillah bukan senang kan nak ada domain sendiri macam otai-otai yg dah lama berblog tu ..ana sebenarnya pernah berangan, ingin dan teringin juga nak ada domain sendiri tp kekangan masa nak berurusan hahaha...bila tengok ja ada Kontes SEO MYiDeakini.com  terus join untuk rebutan hadiahnya best juga 

Berangan sat kot menjadi kenyataan hahha kalau di beri peluang la 
ana nak nama domain ana ialah:
www.nazliana.com
simple-simple ja..
perhh syoknya..teringin bukan main lama dah sebabnya duk berblog dah masuk 7tahun hihii usia perkahwinan ana sendiri hiii
dari 2009-2015

Domain.com adalah domain berbayar dan ditanggung sepenuhnya oleh pihak penaja selama tempoh 1 tahun di bawah server yang di selenggarakan oleh DATAKL
kelebihan ada domain sendiri

1- Memberi peluang kepada bloggers yang masih belum memiliki domain sendiri tetapi masih lagi mengekalkan sistem paparan blogspot. Blogger yang sudah memiliki domain sendiri juga di alu-alukan untuk merebut kedudukan dalam kategori TOP MYUNDi
2- Menjadikan blog domain sendiri sebagai 'Penjenamaan' sendiri yang mudah di kenali ramai bloggers.
3- Kredibiliti pada blog domain sendiri sebagai sumber pendapatan sampingan.
4- Blog domain sendiri boleh dijadikan sebagai blog personal, bisnes, blog umum dan sebagainya.
5- Meningkatkan Trafik Blog domain sendiri berbanding domain percuma sedia ada.

tudia best ka tak best semuanya di jari sendiri muhahahaa...

Tujuan ana berblog..
Pertama sekali semestinya nak ramaikan rakan2 maya di setiap pelusuk negeri serta daerah di dalam MALAYSIA ni di samping  "Kearah Menjalinkan Ukhwah Silaturahim Antara Bloggers"
Keduanya ana berblog untuk berkongsi maklumat yang ana perolehi sebagai blogger personal,parenthing,lifestye serta join contest or giveaway.
Ketiganya untuk menimba dan membaca pengalaman kawan2 yang suka buat review makanan,melancong dan sebagainya.
Keempatnya ana berblog untuk menambah duit poket sampingan untuk memenuhi kehendak hati..sebabnya duit gaji hanya keperluan harian anak2 sahaja..
Kelimanya adalah kerana hobi yang suka akan pada sosial media..


hadiah yang menarik
TOP SEO- 5 pemenang x domain.com
TOP MYUNDi
Tempat Pertama- RM50
Tempat Kedua- RM30
Tempat Ketiga- RM20

Giveaway Penyertaan (Di taja oleh Zul & Azizi Pets Centre)
5 penyertaan terawal layak menerima Gajet Khas daripada zulazizipetscentre.com.my



Kontest SEO MYiDEAKiNi.com, Impian Memiliki Domain Sendiri di anjurkan oleh MYiDEAKiNi.com dan penaja utama dari Zul & Azizi Pets Centre.

klik link  untuk UNDI ANA

Terima Kasih Daun Keladi
Kalau Rajin Datang lah lagi
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Kontest SEO MYiDEAKiNi.com 2015"

Assalamualaikum... Terima kasih atas sokongan & penyertaan...

Diminta lihat SYARAT-SYARAT KONTEST di bahagian TOP MYUNDi sebelum MYiDEAKiNi masukkan dalam senarai peserta. Harap maklum... :-D

Semoga berjaya dalam kontest SEO ini

Assalamualaikum...Minta peserta add Komuniti G+ untuk tujuan kemaskini Kontest SEO MYiDEAKiNi...Terim kasih..

https://plus.google.com/communities/118193441934781599728

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top