Segmen Shopping atau Holiday menjadi pilihan hujung tahun

Thursday, December 03, 2015

KLIK BANNER KALAU NAK JOIN

 Antara holiday dan shopping, saya pilih (shopping/holiday).HAHHA holiday ke tempat yg simple dan dekat pun dah buat kita rasa tenang dgn adanya anak2 di sisi..best sgt2 budjet yg sikit tapi yg penting HApy sebab saya anti bershopping muahaha shopping hanya utk keperluan sahaja..utk kehendak saya abaikan semua tu tak penting buat masa sekarang ni..

2 comments:

  1. singgah bw sini.. :)

    jemput join segmen shawal.. ^^v

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/SegmenBlogwalking.html

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

Powered by Blogger.