IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Giveaway Shade Dough by Hanis Zalikha

klik banner kalau nak join

ig:nazliana_3a

Pengasas bagi Shade Dough ini adalah Hanis Zalikha. Akan launch pada 1 NOV 2016. Shade dough ini mempunyai lima pilihan warna iaitu creme caramel, sugar icing, pepper posh, rose taffy dan berry blanched. Harga bagi 1 pcs shade dough ini adalah RM55 sahaja. Shade dough ini adalah jenis matte lip cream. Long lasting, does not smudge and does not crack. Juga mengandungi ekstrak vitamin C yang bagus untuk bibir.

‘random kindness’ 

wahh kalau nak di ceritakan pengalaman membantu orang banyak sangat..ok apa yg tersemat di hati sampai sekarang adalah pengalaman semasa ana bekerja di hospital selayang sebagai penghantar makanan/diet dengan syarikat Besta Food Sdn Bhd..biasakan kalau kena hantar makanan dekat wad diabetis,darah tinggi n jantung kan..kat situ majoriti makcik n pakcik2 yang dah agak uzur kecian tgk kadang2 nak mkn pun kena misi mai suap bagi sebabnya tiada sapa yg jaga mereka seperti sebatang kara sedihh tgk seolah mcm mak n ayah sendiri..kadang2 misi pun xsempat nak membantu so ana dgn inisiatif dgn perasaan kesian siap hantaq diet dkt pesakit p la dekat seorng uncle cina  suap makanan dekat dia sampai hbs dia mkn..wah siap misi ckp lagi pandai adik ya kalau tak uncle ni susah mau mkn hahhaaa ..hari ni kita tolong orang esok lusa n suatu masa nnt mn nak taw orang pulak tolong kita..walaupun ada anak tak semestinya anak-anak akan jaga kita seperti kita jaga mereka..harap2 anak-anak tidak lah mengabaikan ana seperti ini...

Tinggi bukit gilang-gemilang
Air laut tenang-tenangan
Budi sedikit tidakkan hilang
Itu menjadi kenang-kenangan


TARIKH-TARIKH PENTING: 

  1. Giveaway tamat: 13 NOVEMBER 2016 
  2. Pemilihan pemenang: 14 NOVEMBER 2016 sehingga 18 NOVEMBER 2016 
  3. Pengumuman pemenang: 19 NOVEMBER 2016
**Giveaway ini adalah ditaja sepenuhnya oleh @loveaa.my_ dengan kolaborasi bersama blogwww.bajuwarnacoklat.com. Sebarang pertanyaan mengenai produk Shade Dough [Lip Bait] by Hanis Zalikha, cara pembelian secara online atau cod boleh hubungi 013-264 7912**
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
15 Komentar untuk "Giveaway Shade Dough by Hanis Zalikha"

Semoga berjaya...
Sha pun joint juga..

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Singgah dari giveaway yang sama =D

https://hikayatleyha.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

good luck!

Salam blogwalking! goodluck.
http://efpearlintheisland.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

good luck.. Salam BW dr segmen yang sama..

Slm daripada Fiza. Singgah BW dr segmen yang sama.. gd luck http://ourmemoria.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top