IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Sale 50% di Butik Sweetmuslimah.Com

hai hai u alll nak bgtaw nak habaq bagi muahahah di Butik online sweetmuslimah tengah buat sale hahhaa jom grab jom sehelai sebagai koleksi peribadi anda..rugi oo tak kosongkan poket anda membeli di sini hihiii..biasa la kan hujung2 tahun ni kebanyakan butik baju nk clearkan koleksi mereka so dengan harga murah diorang nak kasi licin..oppss..jangan lupa nohh klik link dibawah kalau anda nak menyopping di sinii..

Kurung Najwa

serius weh harga semuanya dari RM100 -RM50 kain yang berkualiti super best pasti memikat hati utk dimiliki..

Perhhhh kalau u all semua nak tengok bertapa bnyak lg sale di 

boleh la klik 

SweetMuslimah.com


jom mehh ana up sikit beberapa baju Ohshemm untuk di miliki


Harga: RM 119.00 RM 59.50


Harga: RM 159.00 RM 59.00 

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Sale 50% di Butik Sweetmuslimah.Com"

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top