IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Di Sebalik Box of Joy Lazada Sale (11.11.2016-12.12.2016)

wahhh wahh bukan main kau yana Hapy nohh..hihiih seronok pun ada sebenarnya ya..nak habaq kat hampa nohh baik punya Sale MERECIKK dari LAZADA ONLINE..

Jualan murah di Lazada boleh dikatakan sepanjang tahun. Tapi kali ni lain macam sikit kerana bermula 11 Nov hingga 12 Dis Lazada mengadakan jualan tahunan terbesar iaitu Online Revolution
Online Revolution (OR) tahun ini membawa tema Brands For All (Jenama Untuk Semua) di mana terdapat diskaun gila-gila ke atas produk yang paling digemari pengguna Malaysia.


Lazada Box of Joy Sempena Online Revolution 2016

Bila nampak ja abg posmen mai depan rumah ana lah salah seorang yang dapat Box mcm hampa juga muhahhaaa warna merahh gitu suka taw..jomm kita tgk box yang ana dapat..

 

baik punya barang terjengoi sikit penuh dan padat muhahhaaa barang-barang ni semua kalau u all nak taw hanya perlu membeli secara online sahaja di LAZADA


antara barang-barang yang ada di dalam box of joy ana adalah:











seketoi teady bear yg comel (koala)









Setiap item yang ada dalam Box Of Joy tu boleh didapat dengan harga lebih murah di Lazada sempena promosi OR!! Tema Brands For All ini bertepatan dengan konsep Lazada yang bukan sahaja menjual alat eletronik bahkan turut memenuhi permintaan pengguna dalam mendapatkan barangan runcit.


Kalau anda nak produk dari jenama yang ana sebut , sekarang adalah waktu terbaik! Saya dah sediakan link kat atas dan banner yang membawa anda terus ke harga diskaun. Online Revolution ni hanya berlangsung pada 11.11 hingga 12.12 sahaja. CEPAT!!!

Lazada Malaysia









Bagikan :
+
Previous
Next Post »
8 Komentar untuk "Di Sebalik Box of Joy Lazada Sale (11.11.2016-12.12.2016)"

alhamdulillah yg dapat selamat dah habis hihiii

Agak ramai kawan2 bloggers yang dpt box of joy.. Ada item yang sama dan ada juga yang berbeza..

xdpt speaker dapat bear koala ja..

Aww... bagusnya dapat box of joy ni. <3

bestnye, cikna xdpt box tu pun...;-(

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top