IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

GIVEAWAY SALAM SIHAT BERSAMA MASHITAH MAMAT

KLIK BANNER KALAU NAK JOIN

5 HADIAH UNTUK 5 ORANG

PEMENANG GIVEAWAY SALAM SIHAT BERSAMA MASHITAH MAMAT 

ialah;




Semua wanita suka Vitamin C ni...sebab vitamin ni lah yang boleh cantikkan kulit korang, membuatkan kulit korang cerah sekata, licin, glowing dan melambatkan penuaan.
Melambatkan penuaan ni. dalam bahasa mudahnya, buatkan kulit korang lambat berkedut, tegang selalu sebab vitamin c ada kolagen. Pengambilan vitamin C secara berterusan dan konsisten, membuatkan korang akan kelihatan muda dari umur sebenar dan mungkin muda berbanding kawan-kawan sebaya korang yang tidak mengambil suplemen cantik ni... (^__^). Umur 25 tahun sudah digalakkan consume vitamin C. Bukan suntik ya... vitamin C Shaklee ni untuk dimakan..hihihih
Makan lebih selamat daripada suntikan vitamin C. Yang penting, suplemen Shaklee adalah natural.




Ostematrix ni pulak, suplemen paling femes di kalangan ibu-ibu hamil, berpantang dan menyusu. Mak ayah yang selalu sakit lutut, susah nak solat berdiri dan nak ke Mekah buat umrah, ni adalah bekal wajib ada supaya sentiasa cergas dan bertenaga nak buat ibadat. 



Hand Dish Wash - bukan sekadar untuk cuci pinggan mangkuk, malah boleh guna untuk cuci botol susu bayi atau apa saje peralatan penyusuan seperti storage bottle, ice pack, ice brick, steam steriliser, teat dan sebagainya kerana hand dish wash ni tidak mengandungi bahan kimia merbahaya dan selamat untuk bayi. 

Shaklee Tumbler - wowwwi, limited edition tumbler, dah tak ada jual di Shaklee Malaysia sekarang ni.  korang boleh shake shake ESP, Cinch Shake Mix dan jugak boleh buat smoothies (^__^)

Pill Box - yang ini jugak pill box limited edition punya, susah nak dapatkan pill box ni jika tak ada special event atau promosi daripada Shaklee Malaysia... hihihi

__________________________________________________________

Giveaway ini berlangsung selama sebulan sahaja. So cepat2 join kalau tak nak terlepas hadiah best ni tau....


Tarikh Mula Giveaway : 

15 November 2016 (Selasa)



Tarikh Tamat Giveaway :  

15 Disember 2016 (Khamis)



Tarikh keputusan pemenang akan di umumkan pada:
17 Disember 2016 (Sabtu)

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "GIVEAWAY SALAM SIHAT BERSAMA MASHITAH MAMAT"

Singgah dr GA yg sama
http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

singgah

https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

Singgah dari GA yang sama :)

http://chanchueshahida.blogspot.my/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

Assalamualaikum .

Sis 1st prize winner utk giveaway ni. Boleh hubungi saya yea. Mintak detail u5k pos hadiah. Tq

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top